Asendia uses cookies to be able to provide you with the best possible service. If you continue to surf on the page, you consent to the use of cookies.

I consent.

Business Mail


International Business Mail ServicesFör din internationella affärskorrespondens

Det viktigaste för oss är att din internationella affärspost når dina kunder snabbt och säkert. Oavsett om det är bråttom, om det är något som måste skrivas under eller bara måste nå avsedd mottagare, så kan du alltid lita på vår Business Mail-tjänst som är en distributionsservice som är specialanpassad för företag som skall skicka internationell post.

Tillförlitliga, prisvärda försändelser över hela världen.

Vi erbjuder två tjänster, Daily Business Mail och Periodic Business Mail som är utformade för att uppfylla alla behov i din organisation. Oavsett om du skickar affärskommunikation dagligen, som fakturor, kundbrev, kontrakt, andra trycksaker och dokument, eller om du behöver tjänster för återkommande eller enskilda massutskick, så kan vi distribuera din affärspost som prioriterat eller som standardekonomibrev.

Vilken service passar er bäst?International business mail services

 

 

 

 

 

Vi erbjuder två alternativ optimerade för dina behov, ett för enastående leveransnivå och ett för distribution med förbättrad kostnadseffektivitet:

Om du skickar små mängder internationell affärspost varje dag är Daily Business Mail rätt lösning för dig.

Om du skickar större volymer internationell affärspost som kan planeras i förväg är Periodic Business Mail rätt lösning för dig.

X

Back to Top