Asendia uses cookies to be able to provide you with the best possible service. If you continue to surf on the page, you consent to the use of cookies.

I consent.

Publikationer, dagstidningar och frakttjänster


Globala distributionslösningar för publikationer

Effektiv hantering och distribution av dina publikationer är viktig för att hålla kvar och utveckla din prenumerantbas. Vi erbjuder en integrerad outsourcingservice som omfattar alla steg i processen att marknadsföra och distribuera internationella dagstidningar, tidskrifter och veckotidningar.

Den omfattar prenumerant- och datahantering, distribution av reklam och POS-material, hantering av tidigare nummer, leverans av dina publikationer till tidningsstånd eller mottagare i olika länder och många andra tjänster som effektivt förbättrar kund- eller prenumerantrelationen.

Snabb och smidig hantering och distribution

Oavsett om du publicerar tidskrifter och tidningar åt dig själv eller åt andra så hjälper vi dig att hantera och distribuera dina publikationer effektivt runt om i världen. Vår rådgivning ger dig möjligheter att öka din upplaga och få fler prenumeranter.

Vilken service passar er bäst?International postal services for magazines and journals
 

Vi erbjuder två tjänster som optimerar distributionen av dina publikationer, Subscriber Press och Newsstand Press:

Det här är lösningen för dig som levererar dina tidskrifter globalt till prenumeranter, medlemmar, kunder, anställda och affärspartners.

Det här är lösningen för dig som distribuerar dina tidskrifter till tidningsstånd och andra försäljningsställen globalt.

X

Back to Top