Asendia uses cookies to be able to provide you with the best possible service. If you continue to surf on the page, you consent to the use of cookies.

I consent.

Vår vision är att vara världsledande inom internationella postala tjänster. Vi erbjuder en snabb och pålitlig distribution för e-handeln samt övriga globala post- och pakettjänster. 

Thomas Sjölin I CEO

 

Asendia Nordics syfte att är att hjälpa våra kunder att öka sin internationella försäljning. Vi erbjuder tjänster som stärker våra kunders konkurrenskraft utanför Sveriges gränser. 

 thomas.sjolinasendia.com


Jörgen Finbom I CFO

 

Vi erbjuder många smarta verktyg för att du som kund ska kunna få mest möjligt stöd när det gäller att nå ut till nya marknader och kunder, antingen det handlar om e-handel, DM-kampanjer eller tidningsprenumeranter.

 jorgen.finbomasendia.com


Daniel Klinge I Sales Manager

 

Med vår produkt Goods når du dina e-handelskunder i Europa på ett enkelt och smidigt sätt, och i kombination med våra postala tjänster får du som kund en komplett lösning för alla dina internationella försändelser.

 daniel.klingeasendia.com


Pia Elster I Marketing Manager

 

Som en del av ett av världens största internationella postverk kan vi på Asendia Nordic ge dig ett omfattande produktutbud i kombination med personlig service.

 pia.elsterasendia.com

Back to Top