B2C E-commerce Report 2019 Frankrike

06 maj, 2019
19_14_GLOBAL_France_Report_Blog_Banner.jpg

BNP är beräknad att växa med 3.2% under 2019.

‘Frankrike är en av de största e-handelsmarknaderna i Europa och i världen. De växer ständigt och med en kunnig kundkrets som gärna handlar från utlandet är det extra viktigt med en smart returpolicy för internationella webshoppar'
Hernando Cuadros, E-commerce Industry Manager, Asendia Spain

I denna rykande färska rapport gjord av Ecommerce Foundation går man in på djupet i den franska B2C marknaden. Här hittar du info om attityder och trender hos den franska kunden. Rapporten innehåller också intervjuer med experter på Asendia och SAP. Happy reading!

Infrastruktur & Logistik

Frankrike rankar högt i LPI indexet, vilket reflekterar uppfattningen om ett lands logistik baserat på effektiviteten gällande tullhantering, kvaliteten på handel och tillgängligheten av logistiktjänster. De gör också bra ifrån sig i "Ease of Doing Business Index and the E-Government Development Index".

E-handelslandskapet

Amazon är den ledande retailaktören inom elektronik och media, med över en miljard euro i omsättning. När det gäller betalning föredrag fransmännen bankkort och onlinebetalning, och det är väldigt många som föredrar att handla från andra länder.

Rapporten innehåller också information om de största onlinebutikerna , vilka leveransmetoder som står högst i kurs och mycket mer.

France B2C E-commerce Report 2019

We offer this free light report in partnership with the Ecommerce Foundation. It reviews the current e-commerce landscape of France.

Ladda ner
19_19_GLOBAL_France_Ecommerce_Webinar.jpg