B2C e-handelsrapport för Ryssland 2019

18 augusti, 2019
19_GLOBAL_Russia_Report_Blog_Banner.jpg

E-handeln förväntas omsätta nästan 200 miljarder kronor i år

''Att hitta en stark logistikpartner i Ryssland är avgörande för en e-handlares framgång.'
Sarah Clewlow, Asendia Team UK

Denna högklassiga rapport från Ecommerce Foundation undersöker B2C e-marknaden för e-handel i Ryssland och går igenom landets konsumentbeteenden och trender.

Infrastruktur & Logistik

Ryssland klarar sig rätt bra i "Ease of Doing Business Index“ och "E-Government Development Index". I "Logistics Performance index" rankas Ryssland dock inte så bra.

E-handelslandskap

Både omsättningen för e-handel och andelen av BNP som utgörs av B2C e-handel har sett en stadig tillväxt från år till år. E-handelsmarknaden förväntas växa till nästan 200 miljarder kronor nästa år.

I Ryssland är antalet nätshoppare väldigt högt och konsumenterna har en stark köpkraft. De flesta kategorier av varor visar tillväxt men de segment som växer mest just nu är elektronik, kläder, hushållsapparater och multimedia (som filmer, musik och spel).

Ladda ner den exklusiva rapporten för mer information om Rysslands e-handelsklimat och de mest populära betalningsalternativen. I rapporten kan du även läsa om kryptovalutor vars popularitet växer i Ryssland hela tiden.

Russia B2C E-Commerce Report 2019

Ladda ner Ecommerce Foundations rapport för B2C e-handel i Ryssland och ta reda på mer om e-handelsmarknaden, konsumentbeteenden och trender.

Ladda ner
Russia_Solutions_blog.jpg