Expertråd från Ecommerce Foundation

Med leveranser till över 220 destinationer och utlandslösningar till företag över hela världen, är Asendia din globala expert. Vi samarbetar även med de bästa organisationerna i branschen för att absorbera den senaste e-handelsforskningen och nya insikter, för att alltid kunna ge dig den hjälp du behöver.

Vi arbetar med Ecommerce Foundation för att tillhandahålla den senaste informationen till våra klienter. Samtidigt bidrar vi till att öka kunskaperna inom branschen.


Den spännande franska e-handelsmarknaden

Varför utgör den franska marknaden en så attraktiv möjlighet för e-handel? I denna video utforskas den snabba tillväxten i Frankrike av detaljhandel på internet samt de nya trenderna hos franska internetkunder. Se vår spännande introduktion till den franska e-handelsmarknaden.

Video imageE-handeln i Norge bara växer

E-handeln i Norge är för närvarande värd 8,5 miljarder EUR per år – en snabbväxande marknad som lyfts av det faktum att de flesta unga norrmännen handlar på nätet varje månad. Det är ett välbärgat samhälle med hög köpkraft och smarta konsumenter som längtar efter högkvalitativa produkter från andra länder.

Om du önskar en idealisk leveranspartner med expertkunskaper om hur du skickar paket, post och publikationer till nya kunder i Norge, då ska du kontakta Asendia. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för dem som vill exportera till norska konsumenter, inklusive olika leveransalternativ, godsspårning och returhantering. Låt oss rådgiva dig om vad som är viktigast för norska kunder: snabb leverans, effektiva returer, goda prispunkter och synlighet på nätet.


Destination Norge e-book

In den här e-boken kan du lära dig allt om Norge och hur du skickar varor till vår granne i väst på bästa sätt.

Ladda ner
Norway_ebook_Front_Cover.jpg

12.7b€

Det årliga värdet av e-handeln i Norge

30%

Förväntad tillväxt av genomsnittliga årliga utgifter per e-köpare år 2021

71%

av norrmännen mellan 18 och 29 år handlar på nätet varje månad

Schweiz - Litet med naggande gott

Schweiz är en av världens mest spännande e-handelsdestinationer. Det är ett land med rika kunder med hög köpkraft, alltid på jakt efter internationella produkter med en lägre prispunkt än de dyra lokala varorna. E-handeln i Schweiz växer år efter år och uppvisar inga tecken på avmattning.

Många faktorer gör Schweiz till en idealisk destination för e-handlare: Engelska talas i stor skala, det lokala leveransnätverket är väletablerat och det är okomplicerat att exportera till Schweiz. Efter att ha utvecklats från Swiss Post till ett gemensamt företag med La Poste, har Asendia unika erfarenheter som hjälper dig uppnå framgångar med din e-handel här.

Upptäck allt om gränsöverskridande handel till Schweiz

I den här e-boken hittar du omfattande information om e-handelsmarknaden i Schweiz, inklusive de senaste fakta- och statistikuppgifterna.

Ladda ner
18_UK_Blog_Switzerland_Ecommerce_Tile.jpg

3 skäl för att expandera till Schweiz

Country_Trackpad.svg

Rankad bland topp 3 i Europa för internetshopping över gränserna

17_HQ_About_Asendia_Globe_international_icon_white.svg

Ett teknologiskt utvecklat land med mycket hög internetutbredning

17_UK_Dollar_Icon.svg

En rik nation med konsumenter som spenderar stora summor