Expertråd av the Ecommerce Foundation

Asendia levererar till över 220 destinationer och erbjuder gränsöverskridande lösningar till företag runt om i världen. Vi är den globala experten du kan lita på. Vårt samarbete med ledande organisationer i branschen ger oss insikt i den senaste e-handelsforskningen och ger oss möjlighet att erbjuda mer konkurrenskraftiga leveranslösningar.

Vi samarbetar t.ex. med Ecommerce Foundation för att kunna ge våra kunder de senaste nyheterna inom e-handel och för att kunna erbjuda tjänster av hög standard.


Stora marknader

Nå de mest avancerade marknaderna för e-handel med Asendia.

Med ett kombinerat marknadsvärde för e-handel på nästan 15 miljarder kronor är det ingen överraskning att USA, Storbritannien, Kina, Ryssland och Frankrike är bland de mest populära destinationerna för e-handlare som vill expandera utomlands och på det sättet nå nya kunder. Asendia har lösningar för alla dessa destinationer som tillsammans utgör nästan en tredjedel av världens befolkning. Med våra tjänster får du tillgång till det bästa paketleveransnätverket och kan smidigt och flexibelt leverera varor till dina kunder i dessa länder.

Blomstrande destinationer

Upptäck dessa mindre destinationer och den potential de kan ha för ditt företags tillväxt

Att expandera ditt företag till världens ledande marknader är ett vanligt mål bland e-handlare men har du funderat på att sälja till alternativa destinationer? Konkurrensen är lägre på dessa mindre populära marknader. Asendia har expertkunskap i att sälja till e-handelsdestinationer som du kanske inte har övervägt än; till exempel Schweiz, Norge, Italien, Australien och Mellanöstern. Utforska våra skräddarsydda lösningar för dessa mindre populära men blomstrande e-handelsdestinationer.

Snabbt växande marknader

Utnyttja våra partnerskap som stöder dig när du ska expandera till nya marknader.

Asendia utvecklar ständigt sina partnerskap i växande e-handlesmarknader vilket ger dig tillgång till unika leveranstjänster i dessa länder. Dra nytta av våra exklusiva partnerskap med Israel Post i Israel, An Post i Irland och Oman Post i Mellanöstern. Att leverera till nya destinationer kräver lokal kunskap och expertis. Vi på Asendia är stolta över att samarbeta med dessa företag för att du skall kunna erbjuda tillförlitliga, effektiva och kostnadseffektiva leveranser till dina kunder.