Att välja rätt distributionspartner är viktigt

Ett av de viktigaste besluten du måste fatta om du vill expandera din verksamhet globalt är hur du ska välja den rätta distributionspartnern. Studier har visat att när det handlar om att välja en återförsäljare före en annan, kommer de flesta kunderna att vara lojala mot ett företag beroende på kvaliteten hos deras leveransupplevelse.

När du ska skicka dina varor till utlandet är det extra viktigt att välja rätt leverantör; någon som har full koll på både paketspårning, returer och kostnadsoptimering.
19_03_UK_Insights_CrossBorderPillar_HeaderImage_Woman_Laptop.jpg

Optimera din verksamhet utomlands

Den här guiden lär dig att optimera din verksamhet för den växande internationella e-handelsmarknaden.

Ladda ner
18_FTG_Download_Image_How_To_Optimise_e-commerce_internationally.jpg

Bästa tipsen för att sälja mode internationellt

I den här videon erbjuder Hernando Cuadros, chef för Asendia Spains e-handelsbransch, viktiga råd för näthandlare inom mode. Ta del av hans expertsynpunkter inom logistik, paketspårbarhet, marknadsanpassning och mycket mer.

Video image

4.4tr€

det beräknade värdet av global e-handel år 2021

92%

av konsumenterna föredrar att navigera på webbplatser på sitt eget språk

75%

av konsumenterna föredrar prisvarianter i sin egen valuta

ABC för gränsöverskridande framgång

Trender över gränserna

Funderar du på att expandera till de globala e-handelsmarknaderna? E-handelns värld förändras snabbt och nätsäljarna måste hålla sig ständigt uppdaterade inom aktuella trender för att kunna fortsätta växa. Att locka kunder, hålla dem välinformerade, erbjuda olika alternativ och samtidigt införliva ny teknik är avgörande för att uppnå framgångar på internet.

Visste du till exempel att direktreklam blir allt viktigare för att nå nya kunder över hela världen? Eller att 92 % av konsumenterna föredrar att navigera på webbplatser på sitt eget språk? Med våra omfattande råd, kan Asendia hjälpa dig att stiga in på den internationella e-handelsarenan med tillförsikt.

De rätta paketlösningarna

Med miljarder av paket från nätshopping som fraktas över Europa varje år, fortsätter e-handelsbranschen att blomstra tillsammans med online-företag över hela världen.

För e-handlare kan den extrema konkurrens som förknippas med branscher i uppsving kännas skrämmande, likaså tanken på att tillgodose internationella kunder med rätt paketlösningar. Till exempel föredrar 76 % av Europas e-kunder bekvämligheten med hemleveranser, medan 91 % kräver tydlig leveransinformation. Hur ska du kunna gå alla till mötes? Nedan hittar du de viktigaste fokuspunkterna.Gränsöverskridande framgång kan vara så enkelt som ABC

Acquiring_Customers.svg

Vi är med dig under hela kundresan

17_HQ_About_Asendia_Globe_international_icon_white.svg

Gränsöverskridande handel behöver inte alls vara krångligt

Ease_Of_Use.svg

Bekvämlighet är allt för dagens internetshoppare