Global B2C E-handelsrapport 2019

16 oktober, 2019
19_48_GLOBAL_Global_Report_Blog_Banner.jpg

Den globala B2C e-handeln förväntas omsätta mer än 2 biljoner $ under 2019.

"Global e-handel erbjuder en enorm potential, men för att fortsätta utveckla den måste hela branschen anpassa sina tjänster. Det finns ett stort behov för att jobba på en friktionsfri internationell shoppingupplevelse."

Renaud Marlière, Chief Business Development Officer, Asendia

"The Global E-commerce report" genomlyser den globala e-handeln inom B2C och det digitala användandet kring den. Rapporten innehåller också flera intervjuer med experter från SAP, GMO Registry och Asendia.

Infrastruktur & Logistik

Den globala e-handelsmarknaden fortsätter att växa i en imponerande takt. Över hela världen förbättras infrastrukturen och logistiken och blir mer e-handelsvänlig.

Om man tittar på de övergripande områdena för internationell benchmark (Logistics Performance, Ease of Doing Business, E-Government Development, Inclusive Internet) är den en väldig blandning av länder som ligger i topp och inget land som finns med i alla 5 kategorier!

E-handelslandskapet

Rapporten täcker sex regioner: Sydamerika, Europa, Afrika, Mellanöstern och Nordamerika.

I Asien och Oceanien hittar man den högsta omsättningen inom e-handel och Afrika har den lägsta. Ca. 10 länder har blivit analyserade i varje region och fokus ligger på fakta om e-handel, statistik och siffror.

Du hittar omfattande information om e-handel i många länder. Tanzania t.ex har den lägsta internetpenetrationen och Förenade Arabemiraten har den högsta.

Ladda ner vår rapport kostnadsfritt och läs mer om den globala e-handeln!

Global B2C E-Commerce Report 2019

We offer this free light report in partnership with the Ecommerce Foundation.

Ladda ner
20_6_GLOBAL_Canada_Solution_Blog.jpg