Vad vill amerikanska konsumenter ha när de shoppar över landsgränserna?

06 juli, 2019
19_GLOBAL_US_Solutions_Blog_Banner.jpg

Som ett resultat av den höga internetpenetrationen är konsumenterna i världens största ekonomi ivrigare än någonsin att köpa varor över landsgränserna. B2C e-handeln omsatte 2018 hela 5 biljoner kronor och internetshopparna som köper varor från utlandet blir bara fler.

Tekniskt kunniga amerikanska nätshoppare är vanligtvis öppna, relativt förmögna och de spenderar gärna både tid och pengar online; t.ex. Cyber Monday genererade 74 miljarder kronor i fjol.

Vad förväntar sig amerikanska konsumenter av e-handlare?

USA är en stor och väletablerad marknad där det finns mycket konkurrens; de mest besökta e-handelsplattformarna är Amazon, eBay och Craigslist. Eftersom konsumenterna har vant sig vid att göra affärer på Amazon och eBay är de också vana vid topp-kundservice. Bra leveranser och smidig returhantering är ett måste för e-handlare som vill komma in på den amerikanska marknaden.

Amerikanska konsumenter är bekväma med digital betalning; 62% föredrar att betala med kreditkort, 47% gillar att betala med PayPal eller Amazon och 47% betalar med autogiro. För att vinna konsumenternas förtroende måste e-handlaren se till att webbplatsen är både säker och lätt att navigera.

42% av amerikanska konsumenter väljer det mest ekonomiska leveransalternativet. Endast 7% väljer att få sin vara levererad samma eller nästa dag och bara 9% vill plocka upp varan själva. Konsumenterna väntar gärna lite längre för att få en förmånligare leverans.

Vinn återvändande kunder i USA genom att erbjuda snabba och tillförlitliga leveranser till kundens brevlåda till ett bra pris.

USA B2C E-Commerce Report 2019

2019 Ladda ner vår B2C rapport för e-handel för USA och lär dig mer om den amerikanska marknaden, konsumentbeteende och trender.

Ladda ner
19_61_GLOBAL_Insights_USA_Ecommerce_Webinar_header.jpg
Distribution.svg

En förstklassig lösning för dina kunder i USA

Amerikanska konsumenter som köper varor över landsgränserna förväntar sig förstklassiga och snabba leveranser till alla regioner i USA, en smidig resa genom tullen och topp-kundservice under varje steg i processen.

Som e-handlare ska du se till att det inte finns några överraskande tullkostnader för dina kunder. De amerikanska kunderna gillar att fa olika leveransalternativ och att fa paketet levererat ända fram till dörren av en välkänd leverantör. Asendias tjänst Premium Goods är skräddarsydd för att tillfredsställa den amerikanska konsumentens förväntningar.

Med Premium Goods får dina kunder i USA

  • En snabb leverans med tillgång till de absolut bästa leveransnätverken
  • En tillförlitlig service med ett flertal olika leveransalternativ där leveransen sköts av välkända leverantörer
  • Regelbundna uppdateringar via SMS eller email över var paketet befinner sig
  • Kunderna betalar i förväg för att leveransen och tullklareringen ska vara så smidig som möjligt

Asendias globala nätverk i kombination med kunskap om den lokala marknaden gör det enkelt för dig att nå ut till nya marknader. Kontakta oss redan idag, vi berättar gärna hur vi kan hjälpa dig att internationalisera din e-butik.

Kontakta oss för en offert för dina internationella försändelser till USA redan idag.

BEGÄR OFFERT