Våra bästa tips när du ska skicka varor till utlandet

06 maj, 2019
980x500_GettyImages-670891501.jpg

När du börjar sälja varor över gränser finns det mycket att tänka på och som e-handlare vill du förstås att distributionen av dina varor och paket ska gå smidigt och enkelt. Vi har lång erfarenhet av internationell e-handel och vi hjälper dig gärna med svar på de frågor du kanske går och tänker på.


Viktigt att tänka på innan du sätter igång att sälja utomlands

Returer

Att lyckas på den internationella marknaden betyder att du måste ha en logistikpartner som har koll på internationella returer.

Lär dig mer om returhantering när du skickar varor utomlands

Tullhantering

Att expandera din webshop till utlandet kräver inte bara ett affärsmannaskap utöver det vanliga. Det kräver också en förståelse för och kunskap om tullhantering och regler.

Lär dig mer om tullhantering när du skickar varor utomlandsHow to optimise your e-commerce business internationally

I denna gratis e-bok går vi igenom hur du kan internationalisera din e-handel.

Ladda ner
18_FTG_Download_Image_How_To_Optimise_e-commerce_internationally.jpg


Toppdestinationer för svenska e-butiker

Norge

Norge är inte bara vårt grannland, det är även ett land där en stor del av alla varor köpta pa nätet levereras från utlandet. Du kan ta del av denna efterfrågan!

Läs mer om e-handel till Norge

Frankrike

Satsa på Frankrike om du vill du nå ut till en stor kundkrets på en marknad med likartade regler som andra europeiska marknader. Även i Frankrike växer e-handeln konstant.

Läs mer om e-handel till Frankrike

Schweiz

Schweiziska nätköpare är köpstarka och handlar mycket utanför landets gränser och du som e-handlare kan dra nytta av denna möjlighet.

Läs mer om e-handel till Schweiz

Finland

Finländarna antar snabbt ny teknik och handlar gärna på nätet. Sverige är en av Finlands största handelspartners och en stor del av importerade varor kommer från Sverige.

Läs mer om e-handel till Finland