Varför vår tjänst för varubrev - Fully-tracked Goods - är den perfekta lösningen för internationell paketdistribution

29 oktober, 2018

Internationell paketdistribution är ett effektivt sätt att expandera din business till utlandet. Om du vill nå ut till nya kunder eller förse dina kunder med produkter i olika länder behöver du en partner som kan distribution över gränserna. De bästa leverantörerna erbjuder ett brett utbud av leveranstjänster, allt från kostnadseffektiva standardprodukter till kurirtjänster. Vår tjänst för varubrev, Fully-Tracked Goods - Mailbox delivery, är en bra lösning av många olika anledningar.

Full kontroll för kunden (och för dig)

Vår varubrevstjänst Fully-Tracked Goods ger transparens från början till slut. Både du och din kund kan se viktig data i realtid om var paketet befinner sig. Detta gör att kunden alltid kan följa sitt paket och se att det kommer fram som det ska. Du som e-handlare kan också följa paketet och det underlättar förstås om kunden undrar över något.

Ett bra alternativ för leveranser

Spårningen för den här tjänsten passar för alla slags varor som accessoarer, böcker, tillbehör osv. När varor köps från andra länder är det extra viktigt att minimera risken för att varan ska försvinna. Att välja till spårning gör att man kan följa varan och se när den passerar landsgränser. Detta blir också ett bevis för att varan faktiskt har nått en viss sträcka, även om kunden hävdar att så är inte fallet.

Leverans till brevlådan - ett smidigt alternativ

En del kunder föredrar att få sina paket levererade till dörren mot signatur, men tjänsten Fully-Tracked Goods inkluderar också alternativet leverans till brevlådan. Detta är ett smidigt alternativ eftersom det innebär att kunden i fråga inte behöver vara hemma för att invänta leveransen. Detta är ett bra alternativ till lågvärdevaror.

Förenklar tullklarering

Varubrevstjänsten Fully-Tracked Goods är idealisk för internationella leveranser upp till 2kg med förenklad tullklarering och prioriterad hantering. Tjänsten innebär också att kunderna kan undvika att betala tull för lågvärdevaror, vilket genererar fler återkommande kunder till din e-butik.

Ladda ner vår ebook

I vår ebook kan du läsa mer om vår tjänst Fully-tracked Goods.

Ladda ner
18_FTG_CTA_Image_Benefits_of_Asendias_fully_tracked_goods.jpg