Vilka företagslösningar passar bäst för internationell distribution?

26 oktober, 2018

Om ditt företag behöver internationella leveranslösningar finns det mycket att välja på. Det finns många olika alternativ inom global logistik oavsett vart i världen du vill skicka. Allt från olika leveransmöjligheter till tullhanteringshjälp; allt för att du ska hitta det som passar dig och din budget bäst.

Spårbar distribution

Dagens kunder förväntar sig full spårbarhet av sina paket. Att använda en spårbar tjänst med tillräcklig information är därför ett bra sätt att tillgodose kundens behov. Dessutom behöver ni inte lägga tid på att hjälpa kunderna med att spåra deras paket, win- win för alla alltså.

Leverans i brevlådan eller mot signatur

En del kunder föredrar leverans i brevlådan och andra vill kunna ta emot sitt paket mot signatur. Vi erbjuder de bästa företagslösningarna för just ditt företag.

Premium vs. budget

Även på kostnadssidan finns det olika alternativ. Du kanske vill ha en ekonomitjänst som ändå erbjuder pålitlig distribution samt emailavisering vid vissa knytpunkter under transporten. Eller så vill du ha en premiumlösning med full spårbarhet och snabbast leverans. Det gäller att hitta rätt leveranssätt för just dig.

Utökade tjänster

Internationella företagslösningar kan se ut på flera olika sätt, allt från att skicka ett vanligt brev till marknadsutskick och stora volymer av paket. Oavsett vad du väljer så har vi flera olika valmöjligheter inom varje tjänst.


Ladda ner vår Ebook

I vår Ebook kan du läsa mer om hur du optimerar din affär för den internationella e-handeln.

Ladda ner
18_FTG_Download_Image_How_To_Optimise_e-commerce_internationally.jpg