LEDANDE MARKNADSPLATSER SAMARBETAR MED ASENDIA FÖR LEVERANS TILL SINA KUNDER. GÖR DU?

Marknadsplatser gör att kundens förväntningar på inhemska leveranser stiger. Asendia möjliggör leveranser som matchar kundernas förväntningar även på internationell distribution. Med allt från postala pakettjänster till premiumtjänster med full spårbarhet finns det tjänster som passar alla.

17_HQ_About_Asendia_Handholding_Partnership_icon_white.svg

Välbeprövat koncept
Asendia och moderbolagen La Poste och Swiss Post har levererat miljontals paket åt ledande marknadsplatser i många år.

truck.svg

En mängd olika leveranssätt
Vi erbjuder olika tjänster i olika prisklasser för paket upp till 30 kg, till hela världen.

Tracking_icon.svg

Ledande teknologi
Vi kan integrera vår shipping platform med marknadsplatser och deras försäljare eller förse dem med passande verktyg. Det ska vara lätt att sätta igång!

E-Commerce.svg

VAR HITTAR DU OSS OCH VÅRA INTERNATIONELLA LEVERANSLÖSNINGAR FÖR MARKNADSPLATSER?

Asendia skickar paket från 16 länder i Europa, Asien och Nordamerika till 220 destinationer över hela världen.

Att skicka från Kina till Europa

Ledande europeiska marknadsplatser är partners till Asendia för att kunna erbjuda sina kinesiska försäljare den bästa distributionslösningen.

Att öppna upp din icke-kinesiska marknadsplats till säljare i Kina kan vara fantastisk möjlighet, men det är också en stor utmaning. Logistiken är en stor och viktig del och kunder klagar kanske ofta på förseningar och dolda kostnader. Med hjälp av Asendia kan du undvika allt detta!

Vi har en förstklassig infrastruktur i Kina, och över hela världen, så vi kan hämta dina paket hos säljaren, ta hand om distributionen, tull och last mile, med full spårbarhet genom hela kedjan.

I den här videon får du veta mer.

Video image

Att skicka till Kina

Asendia hjälper dig att skicka både från Kina och till Kina.Vi tillhandahåller en mängd olika tjänster som passar just dig. Vår populära Premium Goods China parcel service har vi tagit fram som svar på ett enormt behov av e-handelslösningar till just Kina. Vårt team i Singapore och Hongkong hjälper dig att navigera i det asiatiska landskapet.

Att skicka till och från Europa

Med faciliteter i Storbritannien, Frankrike, Schweiz, Benelux, Norden, Spanien, Tyskland och Österrike kan Asendia hjälpa dig att leverera till hela världen från de viktigaste marknaderna i Europa.

Med vår omfattande närvaro i Europa kan vi inte bara leverera hit från USA och Asien, vi tillhandahåller förstås också lokalt knowhow.

Att skicka till och från USA

Med verksamhet på både öst- och västkusten in USA möjliggör Asendia för amerikanska marknadsplaster att nå ut till kunder i hela världen. Asendia USA arbetar också nära de europeiska och asiatiska dotterbolagen och marknadsplatser i Europa och Asien kan förstås leverera till amerikanska kunder med hjälp av Asendia USA.

Att skicka till resten av världen

Våra postala pakettjänster finns tillgängliga från alla de länder där Asendia finns och ut till 220 destinationer världen över. Våra spårbara pakettjänster täcker de flesta stora e-handelsmarknader.

Multinationalla marknadsplatser kan dra nytta av Asendias närvaro i Europa, Asien och USA. Vi tillhandahåller en sömlös lösning baserad på globalt och lokalt samarbete.

LÅTER DETTA INTRESSANT?

Kontaka oss för mer info om marknadsplatser. Vi delar gärna med oss av våra insikter och erfarenheter och ser till att du får den bästa lösningen.

KONTAKTA OSS