Varför välja Asendia för hjälp med att leverera till USA?


Med vår tjänst Premium Goods får dina kunder en smidig och pålitlig leverans. Vi hjälper ditt företag bygga en kundresa med full transparens över var deras paket befinner sig, enkel upphämtning av paket och smidiga returer. Vi hjälper dig också att följa nya regelverk i USA med tjänsten Asendia Shipping som gör det enklare för dig att förbereda och göra i ordning din försändelse.


Flexibelt och spårbart

Vi har flera olika leveransalternativ för dina kunder i USA. Du kan välja att skicka varor med personlig leverans eller be kunden avhämta paketet vid ett av våra 36 000 platser för upphämtning. För att ge dina kunder mer kontroll under leveransen erbjuder vi full spårbarhet via Asendia Tracking eller USPS webbplats.

Pålitlig leverans i enlighet med regelverk

Med Asendia kan du vara säker på att du levererar en flexibel tjänst för dina kunder i USA. Med Premium Goods kan vi hjälpa dig uppfylla dina kunders förväntningar med snabba leveranser, flexibla leveranstider och lokal kundservice. Vi försäkrar oss också om att alla dina försändelser är i enlighet med USA:s lokala lagar och regelverk som t.ex. den nya "Securing the International Mail Against Opioids Act".

Förstklassig returhantering

För e-handlare är returer en mycket viktig del av kundresan och kundupplevelsen. Vi arbetar hårt för att kunna erbjuda våra kunder en smidigt löpande returstrategi. Vi erbjuder också andra tjänster för returhantering som t.ex. kontroll av paketinnehåll och tullklarering.

Fördelarna med att leverera till USA med Asendia

Kontakta oss gärna för mer information om att leverera varor till USA med Premium Goods.

Location.svg

Täcker hela marknaden
med en enda entry point.

Ease_Of_Use.svg

Full flexibilitet
för dina kunder med flera olika leveransalternativ.

25x17_Returns_Policy.svg

Förstklassiga returtjänster
för en bättre kundupplevelse.

2019 Ladda ner vår B2C rapport för e-handel för USA och lär dig mer om den amerikanska marknaden, konsumentbeteende och trender.

LÄS MER
19_Global_B2C_USA_E-Commerce_Report_2019.JPG

Trender inom detaljhandeln i USA

Förtroende

Förtroende blir alltmer viktigt för de amerikanska konsumenterna. De köper allt oftare varor av företag med värderingar som passar deras egna och förväntar därför att företag ska vara transparenta med sina värderingar och stå fast vid dem. Kraven på bra kundservice, tillförlitlig leverans och smidiga returer går också hand i hand med kundernas förtroende för företaget.


Jakten på kvalitetsfynd

Att leta fram den senaste kvalitetsprodukten är en aktivitet som blir allt mer populär bland amerikaner. Det är inte längre stigmatiserat att köpa produkter till fyndpris. De flesta amerikanska online shoppare tycker istället att det är klokt och praktiskt att handla förmånligt. Denna nya inställning får allt fler att söka sig till internet för att finna vad de söker.

Självvård

Självvård är en trend som verkligen har tagit fart under de senaste tio åren. Amerikanska konsumenter vill ta hand om sig själva i allt större utsträckning. E-handlare som säljer självvårdsprodukter som kläder, böcker, mat, elektronik eller annat som får individen att må bra, har möjlighet att blig väldigt framgångsrika på denna hälsomedvetna marknad.


Teknologi

Amerikaner är väldigt öppna till ny teknologi som gör e-shoppandet smidigare. Den typiska nätshopparen i USA förväntar sig att e-butiker är snygga, att de fungerar snabbt och har är lätta att navigera. En smidig och snabb check-out anses också vara viktigt för den amerikanska konsumenten.

13bilj.

Totala värdet på den amerikanska marknaden för e-handelsm. (13 bilj. SEK)

60%

av nätshopparna handlar mer än en gång per månad

20000

Genomsnittlig årlig konsumtion för över 33 milj. e-shoppare. (20'000 SEK)

Tips för framgång för din e-handel i USA

  • Bli partner med en väletablerad expert som kan leverera till nya regioner. Vi har kunskap om den lokala konsumentens förväntningar, tullklarering och mycket mer
  • Erbjud en välfungerande returhantering. Erbjud pålitliga och smidiga returer. Sträva till att erbjuda retur-tjänster som är så enkla som möjligt för dina amerikanska kunder.
  • Erbjud olika leveransmöjligheter och ge dina kunder i USA mer flexibilitet och kontroll över sina försändelser och returer.
  • Prissätt för den värdemedvetna konsumenten som alltid är ute efter det bästa fyndpriset och kvalitetsprodukter från nya spännande varumärken.
  • Håll dig à jour med de senaste trenderna. USA är en dynamisk och snabb marknad för e-handlare. Marknaden utvecklas hela tiden för att tillfredsställa konsumenternas behov.

Kontakta Asendia redan idag för att se hur vi kan hjälpa dig med vår kunskap om globala leveranser, vårt stora leveransnätverk och våra innovativa lösningar!