Varför välja Asendia för hjälp med att leverera till Israel?


Asendia har gedigen erfarenhet av att skicka paket, post och publikationer till mottagare i hela världen. Vare sig du är ett etablerat företag som vill skicka stora leveranser, eller du nyligen har börjat testa den israeliska marknaden, så kan du lita på att vi erbjuder den tjänst du behöver.Partner med Israel Post

Israel Post och Asendia har ingått ett partnerskap för försäljning och e-handel till Israel. Israel Post är den största leverantören till slutkunder för e-handlare i Israel; de hanterar ca 2 miljoner paket per dag och har en leveranspersonal på över 2000 anställda. Premium partnerskapet gör Asendia till den ledande leverantören till denna växande destination.

Kunskap om den Israeliska marknaden

För att få bättre förståelse för den israeliska marknaden och den israeliska konsumenten fortsätter Asendia att arbeta med branschpartners. De ger Asendia inblick i den senaste forskningen om konsumenter och deras köpbeteende. Vi har även expertis när det kommer till tullhantering och vi kan ta hand om de komplicerade processerna så att du kan koncentrera dig på din affärsverksamhet.


En högkvalitativ tjänst

Vi säkerställer kvaliteten på våra tjänster genom kontinuerlig uppföljning och förbättring, i ständig dialog med våra kunder samt genom att tillämpa viktiga säkerhetsåtgärder. Vår vision är att göra global e-handel så okomplicerad, stressfri och lönsam för dig som möjligt.

Funderar du på att skicka paket till Israel? Lär dig mer här om hur Asendias premium partnerskap med Israel Post kan hjälpa e-handlare att enkelt expandera till Israel.

Video image

Försäljning till Israel

white paper

Ladda ner Asendias white paper för att lära dig mer om Israel som destination för internationell e-handel.

Ladda ner
Israel_Whitepaper_AW_Page_1.jpg

3 Tips för framgång för din e-handel i Israel

truck.svg

Leveransen är en av de viktigaste delarna av kundresan. Det är viktigt att komma ihåg att israelerna inte tål dyra, försenade eller opålitliga leveranser. Speciellt inte om leverantören inte är så välkänd.

Tracking_icon.svg

Spårbara leveranser är väldigt viktiga för att tillfredsställa den israeliska konsumenten. Se till att dina kunder enkelt kan få information om var paketet befinner sig.

Ease_Of_Use.svg

Engelska används mycket och förstås av de flesta. Engelskspråkiga e-handlare verkar de facto vara de mest framgångsrika på denna marknad. Försäkra dig om att all kommunikation med kunden är klar och tydlig samt välskriven och korrekturläst.


75%

av israelerna gör regelbundet inköp online

30mrd

e-handelsmarknadens uppskattade totala värde 2020 är 30 mrd Kr.

6.8%

årlig tillväxt av e-handeln i Israel

Trender inom israelisk detaljhandel

Shopping globalt

Israel är ett av världens ledande länder när det kommer till e-handel. Ca. ¾ av Israels befolkning handlar online regelbundet. För tillfället förs 60% av online köpen från USA, Kina och Storbritannien.

Köpkraftiga konsumenter

Israeliska konsumenter är mycket köpkraftiga. På grund av de höga levnadskostnaderna söker israeler online för att hitta alternativa produkter av hög kvalitet. 75 % av konsumenterna säger sig kunna spara genom att köpa på nätet.

Mobil handel

Trots att Israel är ett relativt litet land har smarttelefoner verkligen slagit igenom. Israelerna väljer allt oftare att shoppa på mobilen och Israel är ett av världens ledande länder för mobil handel.

Snabbväxande sektorer

Elektronik och media har länge varit den mest dominanta kategorin inom e-handel i Israel, men det finns även en växande marknad för produkter för barn. Mode är också en snabbväxande sektor och uppskattas ha den största marknadsandelen i framtiden.