Varför välja Asendia för leveranser till Ryssland?


Med vår tjänst Premium Goods får dina kunder i Ryssland snabba, flexibla och pålitliga leveranser som är anpassade till deras preferenser. Vi har allt från snabba och fullt spårbara leveranser till transparenta tullavgifter. Låt oss hjälpa dig erbjuda dina kunder den bästa leveranstjänsten så att de förblir dina lojala kunder.

Ett stort urval leveranstjänster för ryska nätshoppare

I Ryssland är antalet online shoppare stort och därmed finns det också många olika preferenser när det gäller leveransalternativ. Postleveranser, budtjänster och hämtningskontor används alla i Ryssland. Vår Premium Goods lösning kan möta alla dina ryska kunders behov och förväntningar.

Snabba och pålitliga leveranser

I samarbete med pålitliga transportörer som La Poste och ryska posten kombinerar Asendia sin globala expertis om med lokal kunskap för att leverera paket till alla delar av Ryssland. Vi strävar efter att leverera alla paket bara 2-8 arbetsdagar efter att varan anlänt till Ryssland.

Lätt att förbereda försändelser

Ryska leveranser av varubrev har relativt låga tullavgifter och det finns ofta ingen moms att betala för varor som kommer från utlandet. Med Asendia Shipping kan du bara skriva ut etiketter samt CN23 och sedan skicka iväg dina paket. Tullavgifterna betalas av mottagaren.

De viktigaste fördelarna med att skicka varubrev till Ryssland med Asendias tjänst Premium Goods

Kontakta oss gärna för mer information om våra Premium Goods lösningar

och om hur vi kan hjälpa dig att nå dina kunder i Ryssland.

Tracking_icon.svg

Leveranser över
hela Ryssland

Ease_Of_Use.svg

Stort utbud
av leveranstjänster för dina kunder

Distribution.svg

Snabba och pålitliga
leveranser av lokala leverantörer


B2C e-handelsrapport för Ryssland 2019 av Ecommerce Foundation

Läs mer om hur de ryska konsumenterna vill ha sina varor levererade, vilka betalningsmetoder de föredrar samt vilka de största kategorierna inom e-handel är.

Ladda ner
19_UK_Destination_Russia_Ecommerce_Report_Cover.jpg

Trender inom rysk e-handel

  • Kryptovalutor

Digitala valutor som Bitcoin och Ethereum är oerhört populära i Ryssland och ses som ett enkelt, billigt och säkert sätt att köpa varor online. Den ryska regeringen implementerar ny lagstiftning för att uppmuntra användningen av kryptovalutor. Ryssland blickar framåt när det kommer till teknologi och öppnar upp för internationell e-handel. För tillfället använder majoriteten av ryska konsumenter e-plånböcker och kontantlösa metoder för att handla online.

  • Mobile first

Som ett resultat av den landsomfattande lanseringen av 5G kommer mobil handel att fortsätta sin snabba tillväxt i Ryssland. Detaljhandlare på nätet kommer troligtvis att se en ökning av mobilbetalningar och mobila inköp. Ryska konsumenter vill hitta det de letar efter snabbt och använder ofta VR-lösningar och röstsökning.

  • Prisjämförelser

De flesta ryska konsumenter som handlar från utlandet på nätet gör det för att hitta varor till bättre priser än vad de gör på den inhemska marknaden. Elektronik, kläder, hushållsprodukter, böcker, musik, spel samt kosmetika är alla populära varor som ryska konsumenter gärna köper online från utlandet om de på det sättet kan få varan till ett bättre pris.


  • En öppen marknad

Majoriteten av Rysslands import av varor via e-handel kommer från asiatiska, oftast kinesiska, butiker. Ryska konsumenter ser dock allt längre bort. Analyser av söktrender och betalningar visar att ryska konsumenter även söker sig till marknader som Turkiet och Korea.

179mrd

Total omsättning för e-handel 2019 (179 miljarder SEK)

74%

Av befolkningen förväntas shoppa på nätet 2019

2200Kr

Årlig konsumtion per nätshoppare

Bli framgångsrik i Ryssland

  • Ingå partnerskap med en väletablerad leveransexpert som Asendia som hjälper dig leverera till nya destinationer med sin lokala know-how och sin djupa förståelse för lokala tull regleringar.
  • Erbjud att stort urval av snabba och pålitliga leveransalternativ och ge dina ryska kunder mer kontroll over sina leveranser. Detta ger nöjda kunder och lojalitet.
  • Försäkra dig om att alla kostnader är låga och transparenta för att tillfredsställa dina priskänsliga ryska kunder.
  • Håll dig uppdaterad med den senaste utvecklingen av nya tekniska lösningar och trender inom e-handel. Detta gör att ditt varumärke förblir relevant och konkurrenskraftigt.

Kontakta oss på Asendia för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig med vår globala know-how och våra förstklassiga och innovativa leveranslösningar!