Varför välja att skicka varubrev till Storbritannien med Asendia?


Asendia är din perfekta leveranspartner. Vi är experter på att leverera varor, post och publikationer till Storbritannien och vi hjälper dig att nå en ny kundbas på denna lukrativa marknad. Med vår tjänst Premium Goods skickar du varor till Storbritannien snabbt, säkert och till ett bra pris. Vi har en bred palett av leveransalternativ så att du kan erbjuda dina brittiska kunder en flexibel leverans och en smidig kundupplevelse.


Leverans i brevlådan eller personlig leverans

Med tjänsten Premium Goods har de brittiska konsumenterna flera alternativ som ger dem bättre kontroll över leveransen. De kan välja mellan leverans i brevlådan (kräver ingen signatur) eller personlig leverans (mot signatur). Med Premium Goods kan du skräddarsy leveransen så att den passar just dina kunder bäst.

Kundupplevelsen i fokus

Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda en så kundorienterad tjänst som Premium Goods. I Storbritannien erbjuder Asendia lokal kundservice på sin webbplats, via chat, telefon och via Twitter. Till förmån för dina kunder har vi även hela 7000 platser för upphämtning och returer. Vi strävar till att vara fullt flexibla för att göra upplevelsen för dina kunder så smidig som möjligt.

Tillförlitliga leveranser

För brittiska konsumenter är det viktigare att leveransen är pålitlig än att den är påskyndad. Asendias leveranser levereras med 99.3% säkerhet till kunden på första försöket. För att kunden ska få bättre koll och kunna ta leveransen med ro erbjuder vi full spårning av leveransen via vår app och webbplats. Vi skickar också statusrapporter via email eller SMS.

Viktigaste fördelarna med att skicka varubrev till Storbritannien med Asendia

Kontakta oss gärna för mer information om att leverera varor till Storbritannien med Premium Goods.

17_HQ_About_Asendia_Handholding_Partnership_icon_white.svg

Tillförlitlig
leverans av varubrev till hela Storbritannien.

E-Commerce.svg

Flexibel leverans
med tillhörande tjänster som ger dina kunder mer kontroll.

truck.svg

Största nätverket
med 7,000 platser för
upphämtning och returer.

Trender inom brittisk detaljhandel

Shopping över landsgränserna

Brittiska konsumenter älskar att shoppa kvalitetsvaror från utlandet. Nästan en tredjedel av dem som köper online handlar regelbundet varor från övriga EU och från andra länder världen över. Viljan att shoppa på nätet och över landsgränserna beror ofta på att utbudet är större online. Brittiska konsumenterna vill ha en snabb leverans och smidiga returer.

Populära produktkategorier

Storbritannien är en marknad där det finns ett stor mångfald bland konsumenterna och de flesta affärsområden fungerar väldigt bra. Brittiska konsumenter köper allt från semesterboende till böcker och från programvara till musik på nätet. De ledande produktkategorierna är för tillfället kläder och sportutrustning.

Teknologi som effektiverar

Brittiska konsumenterna är mycket kunniga när det kommer till teknologi och allt som kan göra shopping upplevelsen effektivare är välkommet. De flesta brittiska konsumenter godkänner biometrisk verifikation; till exempel läsning av fingeravtryck vid betalning har varit mycket välmottaget i Storbritannien.


Mobil handel

Shopping via mobilen växer hela tiden och kommer snart ifatt shopping på datorn. Nuvarande trenden är att kunder bläddrar produkter på sin mobil eller på surfplatta men gör sedan den slutgiltiga beställningen på datorn. Det är därför avgörande för en webbshop att vara optimerad för mobiltelefoner.

91%

av alla 33 till 54-åringar shoppar online.

13mrd

per vecka spenderas online i Storbritannien. (13 mrd. SEK)

74%

av nätshoppare handlar över landsgränserna.

Tips för framgång för din e-handel i Storbritannien

  • Hålls à jour med de senaste trenderna. Storbritannien är en dynamisk och snabb marknad för e-handlare. Marknaden utvecklas hela tiden för att tillfredsställa konsumenternas behov.
  • Erbjud snabba och pålitliga leveranser. Brittiska konsumenter ställer höga krav på e-handlare. Försäkra dig om att du erbjuder en tjänst av hög kvalitet.
  • Erbjud en välfungerande returhantering. Erbjud pålitliga och smidiga returer. Sträva till att erbjuda retur-tjänster som är så enkla som möjligt för dina brittiska kunder.
  • Se till att din e-butik och webbplats är optimerad för mobiltelefoner. m-handeln växer snabbt i Storbritannien och konsumenterna förväntar sig en smidig shopping upplevelse även på mobilen.
  • Erbjud spårbara leveranser. Brittiska konsumenter som shoppar på nätet föredrar leveranser där de får statusuppdateringar och på det sättet kan känna att de har kontroll över leveransen.

Kontakta Asendia redan idag för att se hur vi kan hjälpa dig med vår kunskap om globala leveranser, vårt starka leveransnätverk och våra innovativa lösningar!