A Good Company

A_good1.png
A Good Company är e-handelsföretaget som tar ansvar hela vägen. Med mål att vara klimatpositiva tar de fram produkter som bidrar till en god miljö. Att välja Asendias klimatneutrala distributionslösningar passade som handen i handsken.
DSC2832_600x.jpg

Varumärket som vill förändra e-handeln på riktigt

A Good Company är varumärket som genom sina klimatpositiva produkter vill bidra till att ändra omedveten konsumtion till medvetna beslut. Med full transparens tar de ansvar föra hela produktions- och distributionskedjan och deras e-handel växer snabbt. De levererar i dagsläget till 53 länder. De valde Asendias klimatneutrala internationella pakettjänster för sin distribution.

Om A Good Company

Det hela började sommaren 2018, den varmaste i mannaminne. Anders Ankarlid, VD och grundare till företaget A Good Company, fick sig en rejäl tankeställare när han tillbringade semestern med sin familj på gården som funnits i familjen i många generationer. Tanken på vad det egentligen var han lämnade efter sig till sina barn slog honom och han bestämde sig där och då för att för att förändra sitt liv och sitt eget konsumtionsmönster. Han sa upp sig från konsultfirman han arbetade på och startade A Good Company. Produkt för produkt vill de nu bidra till att förändra e-handeln och sättet folk konsumerar på i allmänhet:

  • De erbjuder flexibla förpackningar i återvunnen sten till andra e-handlare till självkostnadspris. Kontakta oss på Asendia eller agood.com direkt för mer information.
  • De klimatkompenserar dubbelt för varje produkt de säljer genom att plantera träd i samarbete med WeForest.
  • De har ett hängivet community på sociala medier och de upplever att kunderna både vill ha och kräver klimatsmarta produkter. I ständig dialog med sina kunder tar de fram nya produkter och lösningar.

Utmaningen

A Good Company tar ansvar hela vägen och en av de största utmaningarna ligger i transporterna. Inte bara förpackningen är viktig, utan också distributionen, så det gäller att hitta transportörer som också tar sitt ansvar.

Lösningen

Asendia offererade Standard Goods och Fullytracked Goods och hanterar nu distributionen av spårbara och icke spårbara tjänster till de internationella kunderna, men erbjuder också en inhemsk lösning för distribution från deras fulfillmentcenter i Estland. Asendia klimatkompenserar för alla transporter inom Europa och är klimatneutrala, vilket är en förutsättning för A Good Company.

Våra distributionslösningar gör din e-handel över gränser enkel och tillförlitlig och vi är klimatneutrala i hela Europa.

Kontakta oss

Relaterade produkter