Boden


Boden New British logga
Boden, en butik för mode på nätet, letade efter en lösning för deras direktreklam till Frankrike. Asendia kunde erbjuda dem en helhetslösning som gav dem en kostnadsbesparing på många tusen pund.

Enkel online transaktion

Distribution till Frankrike, modets huvudstad

Boden, en modebutik på nätet, letade efter en lösning för sin direktreklam till Frankrike. Genom att anlita Asendia fick de en kostnadseffektiv och pålitlig service genom vår produkt Destineo och Colissimos distributionsutbud. I tillägg valde de databehandling och trycktjänster genom en end-to-end lösning som gav dem tusentals pund i kostnadsbesparing.

Om Kunden

Boden är en modebutik på nätet för män, kvinnor och barn i Storbritannien, Tyskland, Österrike och USA.

Utmaningen

Boden har samarbetat med Asendia sedan 1995 och under 2011 började de kika på den potentiellt lukrativa franska marknaden. De letade efter en pålitlig returtjänst och en lösning för utskick av direktreklam och kataloger.

Lösningen

Asendia hanterar ca. 1 000 katalogbeställningar varje månad från Bodens websida och packar och skickar från operatörscentret i Bedford. Vi plastar in och skickar ca. 200 000 Boden katalaoger per år till Storbritannien och övriga världen (t.ex. ex-pats som lever utomlands) Vi erbjuder lagerhållning och sammanställer data om katalogbeställningar och svarspost genom en automatiserad process utvecklad av våra IT-utvecklare.

Via La Postes Destineo Integral MD7 tjänst skickar Asendia för Bodens räkning över 400 000 kataloger på år till franska mottagare. Vi tar också hand om distributionen av deras paket via La Postes Priority Mail och deras returer som skickas via Colissimo - ytterligare en tjänst från La Poste.

Asendia kan erbjuda en helhetslösning för Bodens katalogdistribution med konkurrenskraftiga priser och tjänster till och från Frankrike. Ännu viktigare är att de franska kunderna upplever tjänsten som lokal eftersom den har ett franskt porto. Detta ökar svarsfrekvensen. Med hjälp av adressrensning kunde kunden spara ytterligare flera tusen pund.

Våra lösningar gör din e-handel över gränserna enkel och tillförlitlig, vi stödjer din orderhantering, din webbutik och din internationella leverans.

Begär offert

Relaterade produkter