IOP Publishing


Logga för IOP Publishing
Asendia tar fram följesedlar till IOP Publishing, en tidningsutgivare av globala tidningar och tidskrifter.

Inplastade och adresserade tidningar

Inplastning till en låg kostnad

Asendia tar fram följesedlar till IOP Publishing, en tidningsutgivare av globala tidningar och tidskrifter. Vi tar också hand om inplastningen och ibland även direktreklamkampanjer och digitalt tryck. IOP vill förstärka sin marknadskommunikation till en låg kostnad.

Om Kunden

IOP Publishing ägs av the Institute of Physics och publicerar en rad olika tidningar och tidskrifter till prenumeranter inom forskning över hela världen.

Utmaningen

IOP Publishing behövde hjälp med att hantera sina tidskrifter som skulle skickas ut både på månadsbasis och kvartalsvis till mottagare över hela världen - det handlar om nästan 2 miljoner tidskrifter per år.

Lösningen

Asendia producerar följesedlar innehållande reklam för andra publikationer från IOP Publishing, plastar in, lägger i insticksblad och skickar ut Physics World, CERN Courier and ESRF. Publikationerna skickas till många olika länder och Asendia trycker följesedlar därför många olika portostämplar.

Sortering och konsolidering av volymer ger IOP rabatter på portot och Asendia arbetar tätt ihop med dem för att hela tiden kunna utveckla tjänsterna och sänka kostnaderna ytterligare.

“Vi tycker att Asendia är den perfekta samarbetspartnern; de är pålitliga, snabba på att svara på våra frågor och de är vänliga och trevliga."
“Vi kan lita på att Asendia alltid tar fram den bästa lösningen för oss och att de ser till att hålla våra kostnader nere.”
“Vårt team rekommenderar Asendia till alla som letar efter en postdistributör”

Marketing team, IOP Publishing

Våra press- och publikationslösningar gör din affär över gränserna smidig och enkel och säkerställer att dina läsare över hela världen får sin tidning i tid.

Begär offert

Relaterade produkter