USA-baserad tillverkare och distributör av marknadsföringsartiklar

En tillverkare och distributör av marknadsföringsartiklar med säte i och utanför USA som har arbetat med Asendia USA i över ett årtionde.

Skicka brev med Asendia

Optimerad utformning av utskick hjälper till att förhindra onödiga förseningar

En tillverkare och distributör av personliga marketing-/promotionprodukter med säte i och utanför USA.

Om Kunden

Det här företaget som tillverkar promotionartiklar har varit i branschen i över 50 år och finns både i och utanför USA. Företagets produkter är designade för att hjälpa kunder med branding och kundlojalitet. Företaget expanderade till utlandet för flera år sedan och tillhandahåller sina produkter till flera sportligor och välkända företag.

Utmaningen

Kundens produktionsanläggning ligger inte i USA. Tidigare skickade de tillbaka sina försändelser till sig själva med USPS International Surface Air Lift (ISAL). De var då tvungna att förbereda och transportera allt på egen hand till U.S. Postal Service. Det var flera hinder på vägen med den lösningen. De hade inga elektroniska dokument och det ledde till att försändelser blev refuserade eller returnerade. Det i sin tur ledde till ytterligare kostnader och förseningar.

Lösningen

Asendia USA föreslog att Kunden skulle förse oss med alla sina ISAL Mailings, sorterade på land och med vår förtryckta portostämpel på varje försändelse. Asendia USA verifierade sedan varje utskick, ordnade de sista förberedelserna och använde USPS’ elektroniska frakthandlingar och transport och lämnade alla försändelser på International Service Center.

“Nu har jag arbetat med Asendia i nästan 10 år, och jag har alltid tyckt att deras tjänster är väldigt pålitliga och deras kunskap om alla dessa konstanta förändringar inom portoreglering har gjort det problemfritt för vår organisation. Min säljkontakt och personalen i övrigt har alltid levererat utomordentlig sälj- och kundservice och de visar att det betyder något för dem att våra utskick distribueras på det mest effektiva och ekonomiska sättet.”.

Våra posttjänster för din globala distribution enkel och smidig.

Begär offert

Relaterade produkter