Direct Mail vår omfattande tjänst för direktreklam

Genomför din direkta marknadsföringskampanjer kostnadseffektivt. Vinn nya kunder, behåll kunder och gör mer affärer med dem.

Våra lösningar för Direct Mail erbjuder ett brett utbud av förberedelser och leveransalternativ för den globala fördelningen av mindre eller större volymer av utskick av marknadsföringsmaterial. Vi kan hjälpa dig att hitta nya kunder, behålla befintliga och skapa möjligheten att göra ytterligare affärer med dem samt öka kännedomen om ditt företag och varumärke.

Fördelar

 • Direktreklam är en viktigt kanal där du har möjligheten att vinna nya kunder och vårda relationen med befintliga.
 • Vi erbjuder två lösningar beroende på din kompetens och nivå av förberedelser. Easy Direct Mail och Expert Direct Mail.
 • Båda är kostnadseffektiva, flexibla och pålitliga.

Perfekt för

 • Internationella kampanjer för direktreklam
 • Global distribution av både små och större volymer av marknadsföringsmaterial
 • Perfekt för material som inkluderar kataloger, broschyrer, reklam och PR-brev och kort
 • Rikta dig mot potentiella och befintliga kunder

Hur Asendia kan hjälpa ditt företag att leverera

Vårt utbud av lösningar gör internationell direktreklam enkel och tillförlitlig. Vi stödjer dig med produktion, förberedning och internationell leverans.

Med vår kunskap och expertis kan vi hjälpa dig att nå rätt målgrupp och skapa effektiva direktreklamskampanjer.

Vi kan erbjuda konsulthjälp inom önskad marknad för råd om specifika målgrupper och kundbeteende

Vi kan också ge råd kring hur din post ska utformas för att utskicken är så effektiva som möjligt enligt dina krav.

Råd för post och marknad

 • Marknadskännedom
  Marknadskännedom

  Varje land har ett visst beteende och rutiner. Vi kan hjälpa dig med hur du når dina målgrupper på det mest effektiva sättet i olika regioner.

  Att vara närvarande i 15 olika länder innebär att vi måste ha lokal expertis i kombination med ett globalt nätverk för att stödja dig att utvidga och utveckla din verksamhet internationellt. Kontakta oss för att få råd kring val av marknader.

 • Råd om utformning
  Råd om utformning

  Portostämpeln, eller frimärket om du så vill, erbjuder möjligheter man ofta inte tänker på. Det ger t.ex. avsändaren möjlighet att uppfattas som lokal, vilket innebär en igenkänningsfaktor för mottagaren. Du kan även designa din egen portostämpel. Det gör ditt kuvert till en snygg varumärkesbärare. Dessutom kan du spara pengar på portooptimering!


  Det finns många undersökningar som visar att tryckt DM har betydligt bättre ROI än digitala utskick. Fler och fler använder sig av fysiska DM-utskick i sin marknadsföring även till andra länder. Du kan även förstärka dina digitala utskick med fysiska. Ett exklusivt , snyggt papper i ett personligt kuvert är inget som hamnar i skräpkorgen. Därför är kombinationen av DM och digitala utskick ofta en effektiv och kostnadseffektiv lösning.


  Vi föreslår format på dina kuvert som är kostnadseffektiva. Med hjälp av fulfilmenthus som sorterar sändningen kan du komma åt billigare, snabbare eller långsammare lösningar. Det som passar dig bäst helt enkelt.
  Vi vet när olika länder har helgdagar och när du bör göra dina utskick för att nå maximal räckvidd och respons.


  Det finns som du märker många knep för att nå ut i världen. Vi hjälper dig gärna. Asendia är världens näst största internationella postverk och vi kan erbjuda lösningar som du inte hittar någon annanstans.


  Vår omfattande internationella erfarenhet skapar möjligheten för oss att ge råd om hur man framgångsrikt skapar direktreklam för olika marknader och målgrupper. Kontakta oss för mer information eller tips.

Trycktjänster

 • Digitaltryck
  Digitaltryck

  Ett brett utbud av digitala utskriftstjänster.

  Vi kan skriva ut din företagspost digital och genomföra processen enligt dina specifika krav. Denna kostnadseffektiva tjänst är idealisk för korta processer och personalisering av material. Denna tjänst finns tillgänglig i Schweiz, Storbritannien och USA. Kontakta oss så kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning för ditt land.
 • Laserutskrift
  Laserutskrift

  Vi erbjuder de mest professionella lasertryckeritjänsterna med hög finish för din direktreklam. Denna tjänst är tillgänglig i Schweiz, Storbritannien och USA. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning i ditt land.


 • Tryck och distribution vid destination
  Tryck och distribution vid destination

  Utskrift och leverans av din post i destinationsland

  En lösning för din post som utförs i destinationsland, från utskrift och efter behandling till distribution där du kan dra nytta av vår lokala kompetens. Kontakta oss för att lära dig mer om denna tjänst.

 • Hantering av utskrift och materialanskaffning
  Hantering av utskrift och materialanskaffning

  Vi hjälper dig med utskrifter och material som du behöver för dina utskick

  Vårt team som har ansvar för utskrift och anskaffning arbetar med pålitliga leverantörer som jobbar med olika former av tryck och material som är anpassade för dina kampanjer.
  Vår förmåga att hantera specialanpassade utskrifter gör att du sparar tid och dina utskick blir ännu mer kostnadseffektiva.
  Denna tjänst finns tillgänglig i Storbritannien. Kontakta oss så kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning för ditt land.

Tjänster för förberedelser

 • Lettershop-tjänster
  Lettershop-tjänster

  Mångsidiga lösningar för att förbereda dina utskick

  Våra tjänster består av förberedelser som förpackning, inplastning, frankering och adressering. Lettershop erbjuds också av Asendia i Tyskland, Singapore, Storbritannien och USA för transporter över hela världen. Kontakta oss för mer information.

 • Address Data Processing
  Address Data Processing

  Optimering av dina datalistor.


  Få ut det mesta av dina data och minimera slöseri av utskick med våra databehandlingstjänster, som innehåller rensning av uppgifter, programmering och portooptimering. Vi hjälper dig att nå kunder och utveckla din verksamhet på ett effektivt sätt. Kontakta oss för mer information.

 • Address Data Services
  Address Data Services

  Nå nya kunder med våra datatjänster.


  Allt från att leverera e-postlistor till att ta itu med sortering och personalisering av dokument så kan våra datatjänster hjälpa dig att hitta nya och även behålla kunder med högt värde. Vi erbjuder ett stort utbud av tjänster som är utformade för att passa dina specifika krav. Kontakta oss för mer information.

 • Tjänster för adressrensning
  Tjänster för adressrensning

  Få ut det mesta av din internationella data.

  Se till att dina internationella data är på topp genom våra tjänster för adressrensning. Detta omfattar rimlighetskontroller, uppdatering och formatering av internationella adresser och identifiering av dubbletter.

  Vi kan bidra med att stödja dina internationella relationer. Kontakta oss för att lära dig med om tjänsterna som rör adressrensning.

 • Portooptimering
  Portooptimering

  Optimera porto för dina kunder i Schweiz

  Handel i Schweiz? Vi kan sortera adressdata enligt schweiziska standarder för att nå de bästa priserna för massutskick av sändningar. Kontakta oss för mer information om portooptimering.

Lager och fulfilment

 • Lager, lagerhantering och leverans på beställning
  Lager, lagerhantering och leverans på beställning

  Lagra dina kataloger och broschyrer i våra lager

  Genom att använda våra lager kan du hålla dina trycksaker lagrade lokalt för att de snabbt ska kunna skickas internationellt.
  Våra lösningar för fulfilment inkluderar packning, adressering, frankering och leverans. Denna tjänst finns tillgänglig i Tyskland, Storbritannien och USA. Kontakta oss så kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning som passar ditt land.

Direktreklam

 • Oadresserad post
  Oadresserad post

  Effektivt, billigt och med minimalt spill

  Tjänsten för oadresserad post passar dig som vill skicka oadresserade reklamutskick (kataloger, broschyrer, PR-brev etc), där kan du välja mellan en bred spridning (alla hushåll eller postboxar i de områden och regioner som du väljer) eller en kampanj som är inriktad på särskilda målgrupper.
  Detta är ett effektivt verktyg för att främja dina produkter och tjänster i stor utsträckning och nå nya målgrupper. Tjänsten finns överallt i världen med utskick i Schweiz. Kontakta oss för mer information.

Internationell postlogistik

 • Insamling och upphämtning
  Insamling och upphämtning

  Flexibla och bekväma upphämtningstjänster

  Vi kan samla dina utskick från tryckerier eller annan plats och ta dem direkt till våra anläggningar, eller transportera dem direkt till deras destinationer.

  Våra avhämtningar är anordnade att passa schemat kring dina utskrifter och leveranser, vilket gör jobbet mycket enklare för dig.
  Detta är en tjänst som erbjuds av de flesta Asendias företag i de länder som de är verksamma i, även grannländerna Asendia Press kan erbjuda denna tjänst i de flesta länder runt om i världen.

 • Transport
  Transport

  Vi transporterar din post runt hela världen

  Vi har fullt processansvar för distribution av dina försändelser, inklusive tullklarering och råd kring moms. Vi erbjuder säker och tillförlitlig global transport för dina utskick. Kontakta oss för att lära dig mer.

 • Specialleveranser
  Specialleveranser

  Nå ut till nya och befintliga kunder och skapa ökad kännedom för ditt varumärke och produkter.

  Vi kan leverera tryckta produkter till tillfälliga adresser som exempelvis evenemang, mässor och utställning runt om i världen. Du kan också dra nytta av våra express- och kurirleveranser när tiden är knapp. Kontakta oss för mer information om specialleveranser.
 • Tullklarering och moms
  Tullklarering och moms

  Få din post genom tullen snabbt och säkert

  Med vår hjälp kan din post gå genom tullen på ett säkert och smidigt sätt så att kunderna får sin leverans i tid. Vi kan hjälpa till med skatter och förbereda dina utskick för tullklarering. Våra experttjänster stödjer din internationella kampanjer genom att underlätta passagen genom tullen. Kontakta oss för mer information.

Andra distributionstjänster

 • Hantering av olevererbara utskick
  Hantering av olevererbara utskick

  Optimera din databas och processerVi kan hjälpa dig med hanteringen av olevererbar post, alltså får fysiska returer till digital skanning och förstörelse. Vi hjälper dig med dina tillgångar och data. Vi ger dig olika alternativ för att hantera din olevererade post på bästa sätt som passar just ditt företag.

 • Premiumadress Tyskland
  Premiumadress Tyskland

  Hantera olevererbar post för dina tyska kunderPremiumadress är en lösning för olevererbara direktutskick i Tyskland, som ger digital information innan förstörelse sker av den tyska posten. Det är ett effektivt sätt att hantera försändelser i Tysklan från alla länder. Kontakta oss för mer information.

Svarshantering

 • Svarshantering
  Svarshantering

  Oavsett om du behöver hjälp för att hantera ordrar, behandla betalningar eller analysera kampanjer så kan du välja från ett brett sortiment av våra svarshanteringstjänster för att stödja din kundvård. Kontakta oss för mer information.

 • Svarspost
  Svarspost

  Gör det enkelt för dina kunder att snabbt och enkelt svara på din post

  Svarspost är den perfekta lösningen för dina internationella mottagare som ger dem möjlighet att svara snabbt, enkelt och kostnadseffektivt för adresserade eller oadresserade post eller marknadsföringsutskick. Det ger en ekonomisk lösning för kundkommunikation.

  Kontakta oss för mer information.