AsiaMap

Asien

Vi levererar i hela Asien med verksamhet och partners som är strategiskt placerade i regionen.

Vi levererar i hela Asien och arbetar hand i hand med nationella postoperatörer och marknadsledande leverantörer av paketleveranser på sista kilometern i varje land. Denna region innehåller några av de största konsumentmarknaderna i världen med en växande medelklass och en enorm potential för detaljhandlare i grannländerna och runt om i världen.

 
AsiaDestination

Nyckeldestinationer

Yellow_Line

 

Här presenterar vi vad vi kan erbjuda dig på några av de viktigaste marknaderna för gränsöverskridande handel på denna kontinent.

Kina

Kina är världens mest framväxande marknad för e-handel, och 43 % av alla e-handlare i landet handlar över gränserna.

Med Asendia kan du optimera dina post- och paketleveranser till Kina med effektiva, tillförlitliga och pålitliga lösningar, och vi kan tillhandahålla den expertis du behöver när du överväger en så stor och konkurrenskraftig region med ett unikt politiskt landskap.

 

 

Asendia Shanghai destinations Asia

Singapore

Asendia kan leverera post och paket till Singapore, men om du vill skicka produkter till kunder i Asien och Stillahavsområdet så snabbt som möjligt kan Asendias integrerade logistikcenter i Singapore vara lösningen. Särskilt om dina produkter tillverkas i Asien.

 

Asendia Singapore_landscape

 

 

Japan

Den japanska marknaden är rik på möjligheter för erfarna gränsöverskridande säljare och Asendia kan erbjuda paket- och postlösningar som hjälper dig att leverera.

Japan är världens tredje största ekonomi och den japanska e-handelsmarknaden är redan värd över 160 miljarder USD och växer. Endast 10 % av de japanska konsumenterna handlar dock hos e-handlare som är baserade utomlands, främst på grund av att få utländska återförsäljare riktar in sig på denna marknad, trots att Världsbankens index för att göra det lättare att göra affärer rankar Japan högre än länder som Spanien och Nederländerna.

Asendia Destinations Japan-1

 

 

New call-to-action