USA and Canada Destination Asendia

USA och Kanada

Vi levererar över hela Nordamerika med verksamhet och partners som är strategiskt placerade nära flygplatser i hela regionen.

Asendias största dotterbolag finns i Amerika, det har flera postcenter och hjälper koncernen att utveckla partnerskap med ledande leverantörer av slutleveranser och tullmäklare. Så när vi transporterar din post och dina paket till denna viktiga region har vi den expertis du behöver för att leverera dem i tid och i det skick du förväntar dig.

 
OceaniaDestination

Nyckeldestinationer

Yellow_Line

 

USA och Kanada är viktiga destinationer för många gränsöverskridande e-handlare. Det är marknader som är välkända, där engelska är det vanligaste språket och där det är naturligt att handla på nätet.

USA

Våra post- och pakettjänster till USA är några av de mest populära tjänsterna från många av våra dotterbolag i andra länder. USA är en viktig global marknad på grund av sin köpkraft, stora konsumtion och öppna inställning till handel. Och det fantastiska är att den fortfarande växer!

Asendia USA är en godkänd grossist inom ramen för USPS Global Direct Entry® (GDE) Wholesaler Program som erbjuder betydande rabatter för slutleverans av internationella inkommande försändelser. 

Asendia New York

 

Kanada

Kanada är en marknad med många möjligheter, särskilt för återförsäljare i länder där engelska och franska talas allmänt. Kanadas kunder är entusiastiska nätshoppare och ekosystemet för e-handel blomstrar. Kanadensarna är också mottagliga för direktreklam och utländska tidningar.

Med Asendia vid din sida kan du nå denna marknad med kostnadseffektiva post- och paketleveranser.

Asendia Canada

New call-to-action