Serviceuppdateringar

Coronaviruset: Situationen förändras varje dag och det påverkar internationell transport på olika sätt. Vi ser dock en liten ljusning och fler och fler länder öppnar upp.


Vi fortsätter att följa COVID-19 utvecklingen med stor noggrannhet och vi vidtar alla tänkbara åtgärder för att i första hand säkerställa att vår personal håller sig friska.


Asendia lägger förstås också stor vikt vid att hålla alla kunder uppdaterade med den senaste utvecklingen kring internationell distribution och vi jobbar hårt med att hitta alternativa distributionssätt till de länder som har stoppat de ordinarie leveransvägarna. Vi ser dock nu att fler och fler länder öppnar upp och det möjliggör också fler distributionsmöjligheter. Till vissa länder tillkommer fortfarande ett tillägg beroende på att transportföretagen tar ut extra avgifter just nu. Nedan hittar du all information som finns tillgänglig i nuläget gällande restriktioner i de olika länderna.


Tack för din förståelse och ditt tålamod i den osäkra tid vi befinner oss i. Om du undrar över något, tveka inte att höra av dig till oss.

Jul 2020