Asendia Europe Delivery

Europa

Vi är specialister på internationell e-handel och postdistribution till alla europeiska destinationer.

Vi levererar till alla europeiska länder från alla Asendias distributionscentraler för post och paket och från alla våra fulfilmentcenters runt om i världen. 

Våra moderbolag finns i Frankrike och Schweiz, vi har verksamhet i 12 europeiska länder och partnerskap med post- och paketleverantörer i hela Europa. 

 
Europe Destination_Asendia

Viktiga destinationer

Yellow_Line

 

Vi levererar till alla länder i Europa, och här finns några av världens största konsumentmarknader med ett stort sug efter internationella produkter och tjänster och en utvecklad e-handelssektor.

Här hittar du mer information om vad vi kan erbjuda dig i några av de viktigaste europeiska länderna.

 
 
New call-to-action
 
Frankrike

La Poste - Frankrikes nationella postoperatör - är ett av Asendias moderbolag, så vi har en unik position för distribution och leverans av dina paket till denna viktiga destination. Vi har dessutom gedigen kunskap om  marknadens förväntningar och trender i just Frankrike.

Mer information

 

Asendia France Destination Paris

 

 
Schweiz

Med Swiss Post som ett av våra moderbolag har vi en unik tillgång till ledande leveranstjänster i Schweiz. 

 Schweizare har en stark köpkraft och deras internationella inställning innebär att de gärna handlar över gränserna, vilket gör Schweiz till en utmärkt marknad för utländska företag.

Mer information

 

Asendia Switzerland landscape

 
Storbritannien

Asendias stora post- och pakethub på London Heathrow Airport är perfekt för att skicka in post och paket till Storbritannien för vidare distribution av last mile leveranser. Storbritannien är en av de viktigaste marknaderna i världen och vi gör det enkelt att dra nytta av de möjligheter som finns.

 

 

Asendia London Destination

 

 

 
Tyskland

Ett av Asendias största dotterbolag finns i Tyskland, så vi erbjuder inte bara ledande leveranstjänster utan också stor marknadsinsikt. Tyskland är ett ekonomiskt kraftcentrum i Europa, med en mogen e-handelsindustri och konsumenter som är mottagliga också för direktreklam och kataloger för att boosta e-handeln. 

 

Asendia Germany Destinations

New call-to-action

 
Benelux

Asendias hela utbud av post- och pakettjänster är tillgängligt i denna region. Vi har verksamhet i Belgien och Nederländerna samt i grannländer som Tyskland och Frankrike, så vi kan den här regionen väldigt bra.

Mer information Nederländerna

Mer information Belgien

 

Asendia Belgium Destination

 

 

Italien

Antalet post- och paketleveranser till Italien ökar för varje år och e-handeln växer inom alla sektorer. Vi har också verksamhet i Italien med både distribution och ett stort fulfilment center.

 

 

Asendia Italy Destination-1

 

 

Irland

Om du skickar post och paket till Irland regelbundet behöver du en partner som kan erbjuda dig kostnadseffektiva och tillförlitliga tjänster. Asendia har ett premiumpartnerskap med An Post - Irlands nationella postoperatör - vilket gör att vi kan erbjuda dig just detta!

 

 

Asendia Ireland-1

 

 

 
Norge

Om du vill ha den perfekta leveranspartnern med expertkunskap om hur man skickar paket, post och publikationer till nya och befintliga kunder i Norge, ta kontakt med Asendia. Med verksamhet i Norge kan vi landets tullar och trender och vi tillhandahåller en rad olika post- och pakettjänster.

 

 

Asendia Norway destination architecture

Sverige och Danmark

Med egna kontor i Stockholm och Köpenhamn erbjuder Asendia lokal närvaro och marknadsexpertis, vilket i kombination med våra transportlösningar för leveranser till dessa länder gör oss till förstahandsvalet för dina försändelser och paket.

 

 

Asendia Sweden Destinations

 

 

 
Ryssland

Asendia samarbetar med de pålitliga transportörerna La Poste och Russian Post och kombinerar global logistikexpertis med lokal kunskap för att framgångsrikt distribuera post och paket till alla hörn av Ryssland. Ryssland är en marknad som har sina utmaningar och unika konsumenters leveranspreferenser. Här kan Asendia hjälpa till.  

 

 

Asendia Russia landscapes

 

 

 
Spanien

Det finns 21 spansktalande länder i världen, så det är ingen överraskning att spanjorerna tycker att det är lätt att köpa produkter från utlandet. Med Asendias post- och pakettjänster till Spanien hjälper vi dig att tillgodose denna efterfrågan. Vi har dessutom verksamhet i både Barcelona och Madrid. 

 

 

Asendia Spain Destinations