Frankrike – den perfekta e-handelsdestinationen

19 August, 2021

E-Commerce Destinations

Frankrike håller snabbt på att bli en av de mest spännande och lönsamma marknaderna för e-handelsföretag. Läs mer om hur du kan göra Frankrike till din nästa e-handelsdestination.

Kultur, historia, mat och dryck - Frankrike är ett land som har en lockelse som matchas av få andra. Fransmännen är också duktiga på att handla online. Under 2019 spenderade franska konsumenter över 100 miljarder euro online.

Det är inte så konstigt att många företag ser värdet av att expandera till detta värdefulla territorium. Utan tvekan är möjligheterna lätta att se: med både EU- och EES -medlemskap har Frankrike en tullupplevelse som är väl förstådd och lätt att navigera och dess geografiska position är oöverträffad i hela Europa.

Det är dock inte utan sina utmaningar. Franska konsumenter är inte bara mycket kräsna, utan har också höga förväntningar på den helhetsservice som de får. Att lyckas balansera dessa utmaningar mot möjligheterna är nyckeln till framgång.

Upptäck Frankrike med Asendia

Asendia kan Frankrike, och allt om e-handeln i landet. Med La Poste som vårt grundande företag - den största postleverantören i Frankrike - är vi unikt positionerade för att erbjuda expertkunskap till företag som vill få ut det mesta av Frankrike som e-handelsdestination. Möjligheterna är många för både varubrev och paketdistribution. Ladda ner vår e-bok för att upptäcka varför Frankrike är den perfekta e-handelsdestinationen.

 

New call-to-action

 

20 October, 2021

Insights by Asendia - The future of e-commerce

Much has changed since our last publication. We at Asendia have been busy rolling out our range of international e-commerce delivery solutions, e-PAQ,…

15 September, 2021

Everything you need to know about e-commerce in Europe

In partnership with Asendia, RetailX has published the prestigious Europe 2021 E-commerce Report, full of current economic data and valuable insights…

25 August, 2021

Hållbara förpackningar för e-handeln

Hur kan man skicka försändelser hållbart och ändå säkerställa att produkten inte skadas och utan att äventyra kundens förväntningar? Här kommer några…