Frankrike – den perfekta e-handelsdestinationen

19 August, 2021

E-Commerce Destinations

Frankrike håller snabbt på att bli en av de mest spännande och lönsamma marknaderna för e-handelsföretag. Läs mer om hur du kan göra Frankrike till din nästa e-handelsdestination.

Kultur, historia, mat och dryck - Frankrike är ett land som har en lockelse som matchas av få andra. Fransmännen är också duktiga på att handla online. Under 2019 spenderade franska konsumenter över 100 miljarder euro online.

Det är inte så konstigt att många företag ser värdet av att expandera till detta värdefulla territorium. Utan tvekan är möjligheterna lätta att se: med både EU- och EES -medlemskap har Frankrike en tullupplevelse som är väl förstådd och lätt att navigera och dess geografiska position är oöverträffad i hela Europa.

Det är dock inte utan sina utmaningar. Franska konsumenter är inte bara mycket kräsna, utan har också höga förväntningar på den helhetsservice som de får. Att lyckas balansera dessa utmaningar mot möjligheterna är nyckeln till framgång.

Upptäck Frankrike med Asendia

Asendia kan Frankrike, och allt om e-handeln i landet. Med La Poste som vårt grundande företag - den största postleverantören i Frankrike - är vi unikt positionerade för att erbjuda expertkunskap till företag som vill få ut det mesta av Frankrike som e-handelsdestination. Möjligheterna är många för både varubrev och paketdistribution. Ladda ner vår e-bok för att upptäcka varför Frankrike är den perfekta e-handelsdestinationen.

New call-to-action

 

New global research of 8,000 global shoppers and 800 global retailers

Do you really know what your customers want or how to reach them?

As retailers and brands face changing shopper behaviours and an uncertain economic…

WEBINAR: Pia Elster joins RetailX to discuss the Global 2022 Ecommerce…

Asendia expert Pia Elster joins the RetailX panel for a discussion of the newly released Global 2022 Ecommerce Report.

Asendia-expert Pia Elster sluit…

Allt du behöver veta om global e-handel

I samarbete med Asendia har RetailX publicerat rapporten "Global E-commerce Report 2022", en djupgående analys av varje regions betydande…