Frankrike – den perfekta e-handelsdestinationen

19 August, 2021

E-Commerce Destinations

Frankrike håller snabbt på att bli en av de mest spännande och lönsamma marknaderna för e-handelsföretag. Läs mer om hur du kan göra Frankrike till din nästa e-handelsdestination.

Kultur, historia, mat och dryck - Frankrike är ett land som har en lockelse som matchas av få andra. Fransmännen är också duktiga på att handla online. Under 2019 spenderade franska konsumenter över 100 miljarder euro online.

Det är inte så konstigt att många företag ser värdet av att expandera till detta värdefulla territorium. Utan tvekan är möjligheterna lätta att se: med både EU- och EES -medlemskap har Frankrike en tullupplevelse som är väl förstådd och lätt att navigera och dess geografiska position är oöverträffad i hela Europa.

Det är dock inte utan sina utmaningar. Franska konsumenter är inte bara mycket kräsna, utan har också höga förväntningar på den helhetsservice som de får. Att lyckas balansera dessa utmaningar mot möjligheterna är nyckeln till framgång.

Upptäck Frankrike med Asendia

Asendia kan Frankrike, och allt om e-handeln i landet. Med La Poste som vårt grundande företag - den största postleverantören i Frankrike - är vi unikt positionerade för att erbjuda expertkunskap till företag som vill få ut det mesta av Frankrike som e-handelsdestination. Möjligheterna är många för både varubrev och paketdistribution. Ladda ner vår e-bok för att upptäcka varför Frankrike är den perfekta e-handelsdestinationen.

New call-to-action

 

17 October, 2022

Chilly’s takes on “big water”

Chilly’s, a reusable lifestyle company and an Asendia client, whose mission is to accelerate the adoption and everyday use of reusable products, launched…

14 October, 2022

Asendia shortlisted for the “Environmental Achievement of the Year” award

With all of our sustainability efforts, it’s wonderful to be shortlisted in the “Environmental Achievement of the Year” category at the Parcel and Postal…

12 October, 2022

What’s the carbon measurement of an e-commerce parcel?

As the focus on sustainability in the shipping industry grows, it’s increasingly important for e-commerce retailers to utilise scientifically sound…