Om Asendia

Det är kombinationen av erfarenhet och expertis från våra grundande företag La Poste och Swiss Post som gör att vi på Asendia kan erbjuda gedigen kunskap och kontakter - både internationellt och lokalt. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, med över 1000 anställda och kontor i femton länder runt om i Europa, Asien och i USA. Vårt mål är att dela vår kunskap och erfarenhet med er för att hitta den bästa och mest effektiva lösningen för just ert företag.

Retur av varor beställda online

Asendia samarbete ikon vit

La Poste & Swiss Post partners


Asendia ikon vit

Lokal närvaro i 15 länder


Om Asendias anställda logga vit

Över 1000 erfarna medarbetare

Stolt samarbetspartner till

  • Linio
  • The Economist
  • Financial Times
  • ESP World

Vår Vision

Vi gör det enkelt för dig att skicka post, trycksaker och paket till dina kunder, var de än befinner sig i världen. Vi hjälper din e-handel med tillförlitlig och effektiv service för både frakt och byten. Oavsett om du redan hanterar ett större antal artiklar eller är i uppstartsfasen och vill växa, erbjuder vi enkla och tillförlitliga tjänster som låter dig fokusera på det viktiga - att utveckla ditt företag. Vår vision är att göra e-handel och postlösningar mellan gränserna enkelt och tryggt, över hela världen.

Vår Mission

Vi ser varje kundkontakt som en möjlighet till att utvecklas. Det är därför vi alltid letar efter innovativa sätt som kan göra din upplevelse ännu bättre. Som företag ska vi se till att växa hållbart, med en medveten attityd till världen runt omkring oss. Som global spelare är vi stolta över vårt samarbete mellan gränserna och att vara en anförtrodd specialist i Franrike, Schweiz och nu även runt om i Europa, Nordamerika och Asien.

På Asendia kan vi post och distribution och vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den rätta lösningen för dina gränsöverskridande försändelser.

Vi som jobbar på Asendia
Destination
Bransch
location-selector-bg_small.jpg