Vision, Mission & Värderingar

Vision

Vår vision är att göra e-handel och postlösningar mellan gränserna enkelt och pålitligt över hela världen. Vi gör det enkelt för dig att skicka post, trycksaker och paket till dina kunder, var de än befinner sig i världen. Vi hjälper din e-handel med tillförlitlig och effektiv service för både frakt och byten. Oavsett om du redan hanterar ett större antal artiklar eller är i uppstartsfasen och vill växa, erbjuder vi enkla och tillförlitliga tjänster som låter dig fokusera på det viktiga - att utveckla ditt företag.


MIssion

Vi ser varje kundkontakt som en möjlighet till att utvecklas. Det är därför vi alltid letar efter innovativa sätt för att göra din upplevelse ännu bättre. Vårt mål som företag är att se till att växa hållbart med en medveten attityd till världen runt omkring oss. Som global spelare är vi stolta över vårt samarbete mellan gränserna och att vara en anförtrodd expert i Franrike, Schweiz och nu även runt om i Europa, Nordamerika och Asien.

Din lokala och globala partner: Det är kombinationen av vår lokala kunskap och globala expertis som gör det möjligt för oss att erbjuda en världsomspännande service på den lokala nivå som krävs för att ge dig en snabb, säker och kostnadseffektiv leverans. Vi arbetar innovativt, flexibelt och kundfokuserat tillsammans med dig för att leverera bästa möjliga lösning när det kommer till att öka värdet och maximera avkastningen för dina internationella utskick. Vårt fokus är att hjälpa våra kunder att lyckas med vad de än gör och att alltid se till att hela världen är din adress.

Våra värderingar

Med kunden i fokus: På Asendia är vi dedikerade till att sätta kunden i fokus i allt vi gör. Det är också därför vi som företag står för tillit, vänlighet och enkelhet. En hållbar framtid: Hållbarhet är en av våra viktigaste prioriteringar. Vårt mål är att minska vårt eget avtryck på miljön samtidigt som vi vägleder våra kunder till att uppnå sina egna hållbarhetsmål.