Asendia bookseller header large

Marknadsplatser 

Ledande marknadsplatser litar på att Asendia levererar för dem och deras handlare. Borde du också göra det?

Asendia samarbetar med några av världens ledande marknadsplatser och deras handlare för att hjälpa dem att optimera sin leveranstjänst så att kunderna fortsätter att köpa om och om igen. Med lösningar från Kina, Singapore, Europa, Oceanien och USA - med leveranser över hela världen - kan Asendia hjälpa dig att utveckla din marknadsplats också!


Begär mer information

 

Varför marknadsplatser väljer Asendia

Marknadsplatserna har höjt ribban för konsumenternas förväntningar när det gäller inrikes leveranser. Tack vare Asendias utbud av internationella paketlösningar kan marknadsplatser också erbjuda ett urval av leveransalternativ som även tillfredsställer utländska kunder; från paketposttjänster till lägsta kostnad för varor av lågt värde till premiumpakettjänster för varor av högre värde eller där spårning är ett måste.

Trust

Utprovad, testad och pålitlig

Asendia och moderbolagen La Poste och Swiss Post har under många år levererat miljontals paket världen över till ledande marknadsplatser.

International_Distribution

Ett urval av leveransalternativ

e-PAQ från Asendia ger dig och dina kunder ett urval av leveranstjänster och priser, upp till 30 kg, med världsomfattande täckning.

Fully_Tracked

Ledande teknik

Vi kan integrera vår fraktplattform med marknadsplatser och deras handlare eller helt enkelt tillhandahålla online-verktyg. Vi gör det enkelt att komma igång.

 

Yellow Line

 

Var kan du få tillgång till vår lösning för internationella leveranser på en marknadsplats?

Asendia skickar paket från 17 länder i Europa, Asien-Stillahavsområdet och Nordamerika, med paketlösningar till 220 destinationer över hela världen.

 

Frakt från Kina till köpare i Europa

Ledande europeiska marknadsplatser samarbetar med Asendia för att utveckla optimerade leveranslösningar för sina kinesiska handlare.

Titta på videon för att få veta mer

 

Att öppna din marknadsplats utanför Kina för handlare i Kina kan ge stora fördelar, men det innebär också många logistiska utmaningar och alltför ofta klagar kunderna på förseningar, förluster och dolda kostnader. Men med Asendia på din sida behöver det inte vara så här!

Vi har en förstklassig infrastruktur i Kina och i hela världen, så vi kan hämta paket från handlare, hantera distribution, tull och leverans på sista kilometern, med paket som kan spåras hela vägen.

Kontakta våra specialister

 

 

Leverans till Kina

Asendia hjälper dig inte bara att skicka från Kina, utan även att optimera din post och dina paketleveranser till Kina. Vi erbjuder ett brett utbud av post- och pakettjänster till Kina, inklusive vår populära pakettjänst e-PAQ Select som har utvecklats som svar på den enorma efterfrågan på e-handelslösningar till detta land.

Asendia Asia Shanghai
 

 

Frakt till och från USA

Asendia har verksamhet och samarbetspartners över hela USA och ger marknadsplatser i USA enkel tillgång till kunder över hela världen. Asendia USA arbetar också hand i hand med våra dotterbolag i Europa och Asien med multinationella lösningar, och självklart kan marknadsplatser i Europa och Asien leverera till amerikanska kunder med hjälp av Asendia USA:s expertis.

Asendia New York

 

Frakt till och från Europa

Med verksamhet i Storbritannien, Frankrike, Schweiz, Benelux, Norden, Spanien, Tyskland, Italien och Österrike kan Asendia hjälpa dig att leverera över hela världen från de flesta av de viktigaste marknaderna i Europa.

Med denna europeiska närvaro är vi också perfekt placerade för att ge lokala marknadsinsikter till marknadsplatser i USA och Asien som vill rikta sig till kunder i Europa.

Asendia France Destination Paris

 

 

Försändelser till resten av världen

Våra postpaketstjänster är tillgängliga från alla länder där Asendia har verksamhet, inklusive nya dotterbolag i Australien och Nya Zeeland, och de levererar till 220 destinationer över hela världen. Våra spårade och premiumpakettjänster ger täckning till alla större e-handelsmarknader.

Asendia Australia landscape

 

 

Kontakta våra specialister på marknaden

 

 

New call-to-action

 

Kund vittnesmål

Yellow Line

St Johns Ambulance Case Study

"Asendia anstränger sig verkligen för att förstå vår verksamhet och hanteringen av vårt konto och flexibiliteten i de tjänster som de tillhandahåller har alltid varit enastående. Asendia sätter en mycket hög standard för kundservice och de är verkligen ett nöje att arbeta med."

St John Ambulance


Visa fallstudie

AsendiaInsightsLogo

8 januari, 2024
Global E-commerce company Asendia marks the New Year with a new look!

Press Release 8th January 2024  |  Asendia

For this new year, Asendia, a global leader in e-commerce solutions, proudly announces a

28 mars, 2023
New global research of 8,000 global shoppers and 800 global retailers

Do you really know what your customers want or how to reach them?

As retailers and brands face changing shopper behaviours and an uncertain…

27 februari, 2023
WEBINAR: Pia Elster joins RetailX to discuss the Global 2022…

Asendia expert Pia Elster joins the RetailX panel for a discussion of the newly released Global 2022 Ecommerce Report.

Asendia-expert Pia…