Internationell frakt för E-handel

Våra gränsöverskridande e-handelslösningar hjälper ditt företag att växa internationellt.

Som global aktör inom e-handel så erbjuder vi ett brett utbud av integrerade lösningar med exceptionell kundupplevelse tillsammans med allt du behöver veta om internationell frakt och leverans.

Fördelar

 • Asendia är en global leverantör närvarande på tre kontinenter
 • Att leverera från företag till konsument (B2C) ligger i Asendias DNA med särskild stark kunskap om marknaden i Frankrike och Schweiz.
 • Vi har en fysisk närvaro på de viktigaste marknaderna inom e-handel; USA, Storbritannien, Tyskland och Asien.
 • Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som förenklar kundernas shoppingupplevelse online.
 • Vårt partnerskap med eShopWorld erbjuder effektiva lösningar för att underlätta transaktioner och förbättra kundens köpresa.

Perfekt för

 • Återförsäljare som säljer internationellt och vill expandera utomlands
 • Driva trafik till webbutiker med direktreklam och företagspublicering. Asendia kan leverera kampanjer för din detaljhandel året runt och hjälper dig att stärka ditt varumärke globalt.
 • Kampanjer för direktreklam från början till slut - en heltäckande lösning för varje steg i produktion och utförande.
 • Med vår hjälp sparar du tid och pengar då det är vi som kontrollerar tryck och hanterar kommunikationen med alla leverantörer.

Våra lösningar gör din internationella e-handel enkel och tillförlitlig genom att stödja din orderhantering, webbshop och leverans.

Datatjänster

 • Datahantering
  Datahantering

  Optimering av dina datalistor

  Få ut det mesta av din data och minimera spill i mailutskick med våra tjänster för datahantering. Detta inkluderar datarensning, programmering och optimering för porto. Denna tjänst finns tillgänglig i Storbritannien och USA.

  Vi kan hjälpa dig att rikta dig mot kunder och få ditt företag att växa. Kontakta oss för mer information kring datahantering.

 • Datatjänster
  Datatjänster

  Hitta nya kunder med våra datatjänster

  Allt från att leverera e-postlistor och datarensning till att ta itu med sortering och personalisera dokument kan våra tjänster hjälpa dig att hitta och behålla kunder. Tjänsten finns tillgänglig i Storbritannien och USA. Vi erbjuder en skräddarsydd tjänst som utformad för dina specifika krav.

 • Portooptimering för Schweiz
  Portooptimering för Schweiz

  Optimera porto för dina schweiziska kunder.

  Säljer du till Schweiz? Vi kan hjälpa dig att uppdatera och sortera filer med adresser för massutskick. Med vår hjälp kan du effektivisera försäljningen och minimera dina kostnader i Schweiz.
 • Rensning av adresser
  Rensning av adresser

  Få ut det mesta av din internationella data.

  Se till att din internationella data är som bäst med våra tjänster för rensning och sortering av adresser, vilket inkluderar rimlighetskontroller, uppdatering, strukturering och formatering av internationella adresser samt identifiering av dubbletter.
  Vi kan förenkla dina internationella relationer med hjälp av högkvalitativ data. Kontakta oss för att lära dig mer om dessa tjänster.

Utskrift

 • Lasertryck
  Lasertryck

  Utskrift med hög kvalitet för dina brev och omslag.

  Dra nytta av våra laserutskifttjänster till din direktreklam och dina paket. Asendia ger dig en bekväm one-stop-shop-tjänst. Denna tjänst är tillgänlig i Storbritannien och USA. På begäran kan vi se till att erbjuda dig en skräddarsydd lösning för ditt land.

Lettershop och orderbehandling

 • Märkning och etikettering av paket
  Märkning och etikettering av paket

  Praktiska och effektiva tjänster för märkning och etikettering

  Vi hjälper dig med att märka och etikettera dina paket, formaterera internationella adresser på rätt sätt och erbjuder en lokal design till dina sändningar. Vi ser till att dina varor når dina internationella kunder snabbt och säkert.
  Kontakta oss för att lära sig mer om märkning av varor.

 • Lettershop
  Lettershop

  Ett stort utbud av Lettershop-tjänster som passar dina unika krav för posthantering.

  Vår Lettershop omfattar toppmoderna bläckstråleadressering, hög hastighet av inplastning och meddelanden med matchande utskick. Vi erbjuder en one-stop-shop för dina förberedelser för brev. Denna tjänst är tillgänglig i Storbritannien och USA.
  Kontakta oss för en skräddarsydd lösning för ditt land.
 • Packning och adressering
  Packning och adressering

  Mångsidiga förpackningslösningar för att förbereda dina sändningar för leverans.

  Våra tjänster för packning och adressering består av paketering, adressering och frankering för enskilda objekt och kollektiva sändningar, inklusive sortering och leveransförberedelse.


  Vi skräddarsyr tjänster för att möta dina unika leveranskrav.


  Denna tjänst är tillgänglig i Storbritannien och USA.
  Kontakta oss för en skräddarsydd lösning som gäller för ditt land.

Direktreklam

 • Easy Direct Mail
 • Professionell Direktreklam
 • Oadresserad reklam
  Oadresserad reklam

  Effektivt, billigt och med minimalt spill.

  Använd denna service för att skicka oadresserade reklamutskick (exempelvis kataloger, broschyrer, reklam och kort) och välj mellan bred spridning (alla hushåll eller postboxar inom valt område) eller utskick riktat mot särskilda målgrupper.

  Detta är ett effektivt verktyg för att synliggöra dina produkter och tjänster mot potentiella kunder.

  Denna service är endast tillgänglig för utskick i Schweiz från hela världen. Kontakta gärna oss för en skräddarsydd lösning med utskick i andra länder.

eShopWorld-tjänster

 • Lokaliserad webbutik
  Lokaliserad webbutik

  Välkomna dina internationella kunder med en lokal webbutik.

  Genom att arbeta med eShopWorld kan vi erbjuda en lokal webbutik med alternativ till flera olika spår och valutor för att ge ditt företag en lokal känsla och att kunderna kan känna sig bekväma.

 • Global Checkout
  Global Checkout

  Erbjud dina kunder bekväma checkout-alternativ.

  Vi erbjuder dina kunder lokala betalningsmöjligheter, leverans och språkalternativ för att bygga upp förtroende och driva konverteringar. Våra tjänster hjälper dig att slutföra dina kunders köpresa.


  Dessa eShopWorld-tjänster är för tillfället tillgängliga i Storbritannien och USA. Kontakta oss gärna om frågor kring skräddarsydda lösningar för just ditt land.

 • Total kostnad
  Total kostnad

  Fullständig transparens för dig och dina kunder.

  Med eShopWorld kan du visa totala kostnader, med hänsyn till leverans och tullklarering, för att göra transaktionsprocessen enklare. Detta hjälper dig att minska antalet användare som överger kundkorgen och även bygga varumärkeslojalitet. Dessa eShopWorld-tjänster är för tillfället tillgängliga i Storbritannien och USA. Kontakta oss gärna om frågor kring skräddarsydda lösningar för just ditt land.

 • Internationella betalningsmetoder
  Internationella betalningsmetoder

  Internationella betalningsmetoder för internationella kunder

  Ge dina kunder större flexibilitet och valfrihet genom att erbjuda internationella betalningsalternativ i flera olika metoder och valutor. Det gör det enklare för globala kunder att slutföra sina köp.

  Dessa eShopWorld-tjänster är för tillfället tillgängliga i Storbritannien och USA. Kontakta oss gärna om frågor kring skräddarsydda lösningar för just ditt land.

 • Kundvård
  Kundvård

  Erbjuder bästa möjliga kundupplevelse.

  Genom våra tjänster ger du dina kunder bästa möjliga köpupplevelse, stärker dina kundrelationer och bygger upp en varumärkeslojalitet. Vi erbjuder vänlig och effektiv kundvård för både dig och dina slutkunder.

  Tjänsterna inom eShopWorld är för tillfälligt tillgängliga i Storbritannien och USA. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning som passar dina behov och land.

Orderhantering

 • Märkning av varor
  Märkning av varor

  Praktiska och effektiva tjänster för märkning och etiketter.

  Vi kan märka dina paket, formatera internationella adresser på rätt sätt och skapa en lokal design för dina sändningar, så att dina produkter når dina kunder snabbt och säkert.

  Kontakta oss för mer information kring denna tjänst.

 • Bokning och upphämtning
  Bokning och upphämtning

  Flexibla och bekväma tjänster för upphämtning.

  Med våra tjänster gällande upphämtning kan vi samla dina försändelser från vilken plats som helst och ta dem direkt till våra anläggningar. Dessa tjänster är flexibla för att möta dina krav och tidsramar.

  Kontakta oss för att få med information kring upphämtning.

 • Helhetslösningar
  Helhetslösningar

  Helhetslösningar designade för att passa just din verksamhet.

  Från plock och pack till e-inventory, våra skräddarsydda helhetslösningar förbereder dina varor för snabb och effektiv leverans. Våra tjänster stödjer din orderhantering från början till slut. Denna tjänst är tillgängligt i Italien, Storbritannien och USA.

  Kontakta oss för en skräddarsydd lösning för ditt val av land.

 • Lager
  Lager

  Förvara ditt sortiment i våra globala lager.

  Genom vårt nätverk av lager runt om i världen kan du förvara ditt lager lokalt för snabb distribution. Vi erbjuder kostnadseffektiva lagerlösningarna för alla storlekar som passar dina krav. Denna tjänst är tillgänglig i Italien, Storbritannien och USA.

  Kontakta oss för en skräddarsydd lösning för ditt val av land.

 • Inventering
  Inventering

  Hantering av komplex inventarie och lagerhållning.

  Hantering av komplex inventarie och lagerhållning. Vi kan hantera och kontrollera ditt lagersaldo, garantera att din order är klar för distribution och hjälpa dig att allokera resurser där du behöver dem mest. Vi erbjuder en fullständig överblick över ditt lager, hur och när du behöver det.

  Denna tjänst är tillgänglig i Italien, Storbritannien och USA.

  Kontakta oss för en skräddarsydd lösning för ditt land.

 • Plock och pack
  Plock och pack

  Mångsidiga förpackningslösningar som förbereder försändelser för leverans.

  Våra tjänster för förpackning och adressering består av packning, adressering och frankering för både enskilda objekt och kollektiva sändningar. Sortering och förberedelse inför leverans är inkluderat. Våra tjänster är skräddarsydda efter dina behov.

  Denna tjänst är tillgänglig i Italien, Storbritannien och USA.

  Kontakta oss för en skräddarsydd lösning för ditt land.

Internationella leveranser ligger i Asendias DNA och vi hjälper gärna till med råd för att du ska få ut det mesta av din internationella distribution. Vi ser till att dina varupaket och paket skickas till dina kunder på bästa sätt och genom tullen till över 200 länder i hela världen.

Tullklarering och moms

 • Import av gods
  Import av gods

  VI levererar dina varor smidigt genom tullen.

  Dra nytta av vår kunskap om de olika internationella marknaderna. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för att sälja över gränserna, även till länder utanför EU som Norge, Schweiz och USA.  Vi kan hjälpa dig att hantera och leverera genom tullen på ett effektivt och kostnadseffektivt sätt. Kontakta oss för mer information.

 • Tullklarering Post
  Tullklarering Post

  Med vår hjälp går din post genom tullen säkert och vi ser till att dina kunder får sin post inom satt tidsram. Vi kan assistera inom tull och moms och vi förbereder dina försändelser för tullklarering. Kontakta oss för mer information.

E-handel utanför EU

Returer

 • Standardretur
  Standardretur

  Erbjud dina kunder vår standard returtjänst, det enkla och säkra alternativet för sändningar av lågt värde upp till 2 kg. Det är vår mest kostnadseffektiva returlösning, komplett med en standardetikett.

  Kontakta oss för att lära dig mer om returer.

 • Hantering av olevererbara paket
  Hantering av olevererbara paket

  Vi kan hjälpa dig med hantering av olevererbara försändelser inklusive fysiska returer, digital scanning och förstörelse av försändelsen. Vi hjälper till att effektivt hantera din data. Våra flexibla tjänster gör det möjligt att hantera dina oleverererbara försändelser på bästa sätt för just ditt företag. Kontakta oss för mer information.

Kundvård

 • Svarshantering
  Svarshantering

  Oavsett om du behöver hjälp med att hantera prenumerationer, behandla betalningar eller analysera kampanjer kan du välja från ett brett utbud av våra svarshanteringstjänster.

  Kontakta oss för att lära dig mer om svarshantering.

 • Svarspost
  Svarspost

  Svarspost är den perfekta lösningen för dina internationella mottagare. Det ger dem möjlighet att reagera snabbt, enkelt och kostnadseffektivt till adresserade eller oadresserade post, PR-utskick eller skriftlig korrespondens.
  Det är en ekonomisk lösning för all kundkommunikation som kräver ett svar.

  Kontakta oss för att lära dig mer om svarspost.