NA-KD

NA-KD är ett av Europas 20 snabbast växande företag med nya försäljningsrekord varje månad. De anses vara en av de främsta inom fashion och e-handel. Att hitta en partner som Asendia som känner de lokala marknaderna var viktigt för deras framgång. 

Om NA-KD

NA-KD föddes 2015 i Sverige och har sedan dess tagit modevärlden med storm. De vill visa att kläder kan vara både prisvärda och trendiga. De arbetar i nära samarbete med brand ambassadors och content creators över hela världen och NA-KD strävar ständigt efter att vara uppdaterade med de senaste trenderna genom alla sina kanaler.  

Webbsida: www.na-kd.com

NA-KD_DETAIL_resized

 


 

Utmaningen

NA-KD vet att de lokala marknaderna runt om i världen har olika behov och krav och att "the final mile" är minst lika viktig som resten av resan. De ville hitta en partner som har kunskap om olika kulturer och shoppingbeteenden, men som också är kostnadseffektiv och pålitlig. 

 

Lösningen

NA-KD har använt Asendias B2C tjänst sedan 2018. När NA-KD expanderade till den franska marknaden efterfrågade de en marknadsledande B2C lösning för att möta fransmännens krav på leverans.

När Asendia visade sig leva upp till förväntningarna NA-KD hade på Frankrike, gav de dem ännu en nyckelmarknad; Schweiz. Här har Asendia sålt sin unika hybridlösning för final mile distribution.

NA-KD valde Asendias e-PAQ Select tjänst för bästa möjliga leverans hela vägen till slutkund, med end-to-end tracking under hela resan. 

e-PAQ_Select

 

Quote Top White

 

Asendia lägger till den lokala e-handelsexpertisen, vilket är så viktigt eftersom alla marknader är lokala. Genom att känna till olika marknadsbehov bidrar de till den totala leveransupplevelsen för NA-KDs kunder och våra tillväxtsiffror för Asendia-destinationerna talar för sig själva.

Quote Bottom White
 

AsendiaInsightsLogo

26 May, 2021

Listen to 5 things you need to know about the current state of…

Asendia's expert Renaud Marlière joins the discussion in an all-encompassing overview of the current state and future direction of…

18 May, 2021

Join Asendia's expert Thomas Berger for an overview of European…

Asendia's expert Thomas Berger joins the RetailX panel for this insightful webinar.

4 May, 2021

Hur ser framtiden ut för e-handel inom mode och skönhet?

Asendia-experten, Hendrik Kummeling, delar 5 viktiga insikter om var de största möjligheterna finns för branschen

Som COVID-19-pandemin…