All e-commerce services icon

 

Hjälper ditt företag att växa internationellt med smarta e-handels- och distributionslösningar

 

Begär offert

 

 

E-cmmerce_value_chain

 

 

Våra tjänster


Vi kan hjälpa dig att generera webbtrafik och konvertera fler besökare till din butik till betalande kunder som köper från dig om och om igen; samtidigt som du optimerar dina beställnings- och leveransprocesser för att minska leveransproblem, vilket sparar tid och pengar.

 

 

 

 asendia-e-paq-logo-01

Våra internationella paket- och pakettjänster levererar över hela världen, med en rad funktioner och priser. Vi erbjuder allt från prisvärda globala varubrevstjänster till mer komplexa paketlösningar till de flesta länder i världen. 

Få reda på mer

e-PAQ Returns Grey

Asendias returlösningar hjälper e-handlare med internationell returhantering.

Tack vare kombinationen av lokala returcenter, lokala portolösningar och vårt internationella nätverk har vi på Asendia tagit fram en ny returservice för att möta kraven från våra kunder.

AsendiaDoubleImage4-min

 

Lokala Returer
Tjänsten Lokala Returer erbjuder våra e-handelskunder en lokal lösning i tre av Asendias länder.

 

Internationella returer

Våra lösning Internationella Returer ger dig tillgång till en suverän returservice när du skickar över gränser. 

Hantera beställningar

Asendia combined e-paq-1-1

 

 
Orderhantering för e-handel

Med ett nätverk av lager runt om i världen som ser till att dina internationella transporter är korrekta och aktuella efter efterfrågan. Våra lösningar integrerar genom hela distributionskedjan så att processen blir kostnadseffektiv och snabb. 

Få reda på mer


E-handelsverktyg

Vi ger dig verktygen för att lyckas med internationell e-handel. Våra systemverktyg Asendia Shipping, Asendia Tracking och Asendia Connect gör vardagen lättare för både dig och dina kunder.

Asendia Australia b2b smiling person

 

Asendia Shipping

Med hjälp av vår plattform Asendia Shipping hanterar du smidigt alla dina internationella leveranser.  Genom att använda ett enda system för alla dina försändelser får du tid över till det som viktigt; att ta hand om din affär.

Asendia Tracking

Detta är det senaste och förbättrade sättet att proaktivt hantera internationella försändelser. Den helintegrerade plattformen fungerar sömlöst med dina egna system så att du och dina kunder kan få tillgång till service, uppdateringar och komplett spårningsinformation för alla Asendias spårbara pakettjänster.

Tullklarering

Tullklarering innebär att transportera varor genom tullen med korrekt dokumentation (t.ex. inköpsorder, fakturor) som styrker att tullar har betalats och att transporten har tillstånd att införas i destinationslandet.

Få reda på mer

Andra tjänster inom Asendiagruppen


Underlätta transaktioner

Tillsammans med vår partner eShopWorld erbjuder vi en okomplicerad transaktionsprocess, som gör att kunderna återkommer.

AsendiaDoubleImage2-min

 

Dessa eShopWorld-tjänster är för tillfället tillgängliga i Storbritannien och USA. Kontakta oss gärna om frågor kring skräddarsydda lösningar för just ditt land.


Hitta nya kunder

AsendiaDoubleImage8-min

 

Marketing Mail

För kostnadseffektiva marknadsföringskampanjer. Hitta nya kunder, värna befintliga kunder och utöka din affär.