Samedan

Samedan ger ut facktidskrifter och Asendia ombesörjer distributionen av deras kvartals- och månadstidskrifter, inklusive inplastning och instick.

Om Kundena

Samedan ger ut facktidskrifter och de har samarbetat med Asendia som har ombesörjt distributionen av deras kvartals- och månadstidskrifter, inklusive inplastning och instick.

Tidskriften är inplastad och distribueras från vårt 4000 m2 stora ISO 9000-certifierade operatörscenter i Bedford. Härifrån processar vi runt 140 000 tidskrifter per år.

Samedan Case Study

 


 

Samedan publicerar facktidskrifter för läkemedelsindustrin. De ger ut titlar som European Biopharmaceutical Review, International Clinical Trials, Pharmaceutical Manufacturing & Packing Sourcer, European Pharmaceutical Contractor och Innovations in Pharmaceutical Technology. Samedan ger dessutom ut en månatlig tidning, Pharmafocus. Dessa titlar attraherar välrenommerade författare och täcker in alla aktuella ämnen och utveckling i branschen.

 

Utmaningen

Sedan 2009 har Samedan distribuerat sina kvartalstitlar och månatliga titlar till Storbritannien och resten av världen, inplastade och med tillfälliga instick i form av DVD:er eller bokmärken.

 

Lösningen

Asendia tillhandahåller förtryckta fraktsedlar med prenumeranternas adressuppgifter, automatiskt bifogade med inplastningen vid vårt 4000 m2 stora ISO-certifierade operatörscenter i Bedford, där vi processar ca. 140 000 publikationer varje år. Publikationerna är postsorterade för att förse Samedan med bästa möjliga lösningen till bästa pris.

Asendia har faciliteterna för att printa och foliera med hög hastighet, och sortera och förbereda tidskrifter för utskick. Att vara en del av en global organisation, ägd av La Poste och Swiss Post, betyder att Asendia kan erbjuda en komplett och effektiv postal lösning för Samedan till rimliga priser. Vår lösning ger Samedan tryggheten att deras publikationer distribueras på rätt sätt och de kan koncentrera sig på sin förlagsverksamhet.

Quote Top White

 

“Samedan har samarbetat med Asendia sedan 2009 och känner väl till vårt företag och vår personal, så långt tillbaka som sedan 1996, när bolaget var organiserat på ett annat sätt. Under hela den här tiden har vi varit imponerade av den höga kvaliteten på deras fulfilment tjänster och de postala tjänsterna. De säkerställer att våra publikationer kommer fram i tid och det är oerhört viktigt för vår affär och för vårt rykte. Vi uppskattar Asendia för deras service och support. Enligt oss sticker Asendia ut från konkurrenter genom sitt proffsiga sätt att agera kundorienterat, sin flexibilitet och sin personliga touch.”

Quote Bottom White

 

AsendiaInsightsLogo

26 April, 2021
5 tips för direktreklam inom mode och skönhet

Miljontals mail skickas och tas emot varje dag, men forskning visar att traditionell direktreklam är det som verkligen skär igenom bruset.

6 February, 2020
Mail and parcel delivery to China disrupted by Coronavirus

The current outbreak of the novel coronavirus (2019.nCov) that was first reported from Wuhan, China, is impacting all global businesses…

3 February, 2020
Insights by Asendia: Issue 2

We’re delighted to announce that the second issue of Insights by Asendia is out now. Get your copy of our essential free guide packed with…