Responseability

 
Responseability värnar vår miljö. Det är ännu en anledning till varför de anlitar Asendia som distributör.

Responseability

Om Responseability

ResponSEAbility handlar om att bry sig om vår planet och om våra hav. De är en dansk startup som tillverkar solglasögon av plast som samlas upp från havet. Ett par solglasögon tar bort 1 kg från havet.

Responseability och Asendia har arbetat tillsammans sedan sommaren 2019. 

Responseability2

 


 

Utmaningen

Som startup letade de efter ett fraktföretag med rimliga priser som kunde frakta över hela världen, särskilt till deras två främsta marknader USA och Australien. De ville ha ett företag de kunde lita på och som hade erfarenhet inom sin egen marknad. Eftersom de var nystartade sökte de även en partner som kunde vägleda dem genom processen.

 

Lösningen

Hos ResponSEAbility handlar det inte endast om pris, service är minst lika viktigt. Asendia erbjöd en lösning som var billigare än de flesta företag i Danmark samt hade en bra service kopplad till lösningen.

"Asendia hjälpte oss hela vägen och guidade oss genom alla de steg vi behövde ta. Med deras Fully Tracked Goods-lösning kan vi erbjuda våra kunder säkerhet med distributionen av deras paket. När vi fraktar från Danmark till länder som USA och Australien, var detta en viktig funktion för oss.

"ResponSEAbility fann också att vår leveransplattform, Asendia Connect som drivs av ShippyPro, mycket intuitiv och lätt att navigera - vilket gör hela leveransprocessen mycket enklare.

De främsta anledningarna för ResponSEAbility att välja Asendia var: 

Fullt spårbara leveranser till rimliga priser

Högkvalitativ kundservice

Erfarenhet inom deras främsta marknader

 Enkelt integrerat system med Asendia Connect som drivs av ShippyPro

Quote Top White

 

Vi har en speciell plats i våra hjärtan för Asendia tack vare deras enastående service. Vår kontaktperson svarar oss alltid inom fem minuter och hjälper oss oavsett situation. Detta är svårt att hitta hos andra företag, särskilt inom logistikFör oss är detta en av de bästa fördelarna. Det är också därför vi arbetar tillsammans med Asendia och inte har flyttat till ett annat företag.

Vi vill kunna hjälpa våra kunder så snabbt som möjligt och Asendia hjälper oss verkligen att uppnå detta. Förhållandet med Asendia kan beskrivas som en riktigt bra vänskap, för det är så det känns - de sviker oss aldrig..

Quote Bottom White

 

AsendiaInsightsLogo

26 April, 2021
5 tips för direktreklam inom mode och skönhet

Miljontals mail skickas och tas emot varje dag, men forskning visar att traditionell direktreklam är det som verkligen skär igenom bruset.

6 February, 2020
Mail and parcel delivery to China disrupted by Coronavirus

The current outbreak of the novel coronavirus (2019.nCov) that was first reported from Wuhan, China, is impacting all global businesses…

3 February, 2020
Insights by Asendia: Issue 2

We’re delighted to announce that the second issue of Insights by Asendia is out now. Get your copy of our essential free guide packed with…